Imagini cu locul în care a fost găsită femeia carbonizată (video)

Echipele de intervenție au fost nevoite să ajungă într-un loc extrem de greu accesibil pentru a o putea găsi și apoi scoate pe femeia carbonizată în mijlocul câmpului.

Aceasta a fost găsită într-o mică poieniță din mijlocul câmpului, între comunele Vorona și Tudora, zona fiind foarte greu accesibil, chiar și autoturismelor de teren.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei, femeia ar fi plecat de acasă pe jos, pe câmp, având asupra ei o sticlă de motorină, pe care a utilizat-o să se incendieze. După cum se poate vedea în imaginile aeriene, o arie mare de vegetație este arsă. Corpul femeii a fost găsit complet carbonizat, cu fața în jos, în mijlocul acelei zone afectate de flăcări.

„Femeia de 43 de ani a fost găsită decedată pe un teren extravilan, la o distanță de aproximativ 8 kilometri de locuința sa. Corpul acesteia era carbonizat. Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis un act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele. În activitățile de căutare au fost implicați peste 30 de polițiști, jandarmi, lucrători din cadrul ISU cu o șenilată și voluntari”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!