Viaţă curmată din cauza geloziei (video)

0

Tragedia care s-a petrecut zilele trecute la Tudora are în spate mai multe episoade de gelozie.

Astfel, femeia care a avut parte de un sfârşit cumplit, pe un câmp dintre comunele Vorona şi Tudora, şi-ar fi dat foc din cauza geloziei soţului său şi de frica a ceea ce s-ar fi putut întâmpla în continuare. Deşi cei doi aveau doi copii şi toţi îi percepeau ca fiind un cuplu liniştit, femeia se pare că ar fi fost terorizată în permanenţă de crizele de gelozie ale soţului. Acesta ar fi acuzat-o pe femeie tot mai des că nu îi era fidelă, de cele mai multe ori iscându-se certuri între cei doi din acest motiv.

În aceste zile, bărbatul urma să plece de acasă, la muncă, peste hotare, iar acest fapt însemna pentru femeie doar şi mai multe acuzaţii de infidelitate. Asta ar fi făcut-o să ia o sticlă cu motorină şi să plece de acasă. A mers pe jos aproape 8 kilometri, până într-o poieniţă în mijlocul unui teren agricol, unde şi-a dat foc. Trupul complet carbonizat al acesteia a fost găsit după mai multe zile de căutări făcute cu zeci de oameni.

Cazul a suscitat controverse, apropiaţii fiind de părere că femeia ar fi fost incendiată şi nu s-ar fi sinucis. Cu toate acestea, pentru moment, poliţia merge pe această variantă, femeia fiind observată mergând singură peste dealurile din comună, iar de acasă luase o sticlă cu motorină. „Femeia de 43 de ani a fost găsită decedată pe un teren extravilan, la o distanță de aproximativ 8 kilometri de locuința sa. Corpul acesteia era carbonizat. Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis un act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele. În activitățile de căutare au fost implicați peste 30 de polițiști, jandarmi, lucrători din cadrul ISU cu o șenilată și voluntari”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

 

Deja ai votat!