Bărbat găsit mort lângă propriul tractor

Un bărbat dintr-o comună din judeţ a decedat lângă tractorul cu care ara pe câmp. Nenorocirea s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în comuna Mândrești, când bărbatul a ieşit la muncile câmpului, împreună cu mai mulţi consăteni. La un moment dat, acesta a coborât pentru a meşteri ceva la utilajul care avea probleme şi, după câteva minute, le-a spus celor de lângă el că nu se simte bine şi a picat din picioare. Aceasta a rămas inconştient, iar oamenii de lângă el au apelat imediat serviciul 112  cerând ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care din păcate nu a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. „Pacientul a fost găsit în stop cardio respirator, asistolă, fără marcă traumatică. Acesta prezenta antecedente semnificative de afecţiuni cardiovasculare. A fost constatat decesul la faţa locului”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SAJ Botoşani.

Ulterior, cadrele medicale au fost nevoite să acorde îngrijiri şi soţiei bărbatului, chemată de consăteni la locul tragediei. Aceasta a suferit o criză în momentul în care şi-a văzut soţul fără suflare, având nevoie de ajutorul medicilor.

Deja ai votat!