Femeie sechestrată în casă de soț. Intervin mascații, pompierii și negociatorul IPJ (video)

Alertă maximă într-un cartier din municipiul Botoșani.

Un bărbat de 57 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, s-a baricadat în propriul apartament, unde se afla cu soția lui. Femeia, de 51 de ani, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul salvatorilor, ca soțul ei să fie transportat la Secția de Psihiatrie. Bărbatul nici nu a vrut să audă, însă, a încuiat ușa apartamentului pe interior și nu și-a mai lăsat soția să iasă din casă.

Alarmați de gestul acestuia, cei sosiți la fața locului au anunțat situația, fiind declanșată alarma în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. “La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Din primele verificări nu rezultă faptul că bărbatul ar fi agresiv fizic sau verbal sau că ar exercita amenințări asupra soției sale”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

În zonă au ajuns inclusiv autoscara de la ISU, mai multe echipaje de jandarmi și SMURD. Pentru a încerca să nu îl agite și mai mult, echipajele de intervenție s-au împrăștiat prin mai multe zone din cartier, fără a fi vizibile de la geamurile apartamentului unde erau blocați cei doi soți.Deja ai votat!