Dorohoian acuzat că a prăduit firma la care lucra cu peste 6.000 de lei

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a unui dorohoian bănuit de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și delapidare, toate în formă continuată. În vârstă de 39 de ani, Cristian Lucian Apostol este acuzat că în numai câteva zile a prejudiciat firma la care lucra cu peste 6.000 de lei.

„S-a reținut că, în cursul lunii mai 2018, inculpatul, care avea calitatea de angajat cu atribuții de gestionar în cadrul unei societăți comerciale din Suceava, în trei zile diferite, a utilizat în mod neautorizat cardul de alimentare al firmei la stații de carburanți, achiziționând în interes propriu cantitatea totală de 1.084,38 litri motorină, în valoare de 6500 lei”, se arată într-un comunicat de presă emis de procurori.

Dosarul penal deschis pe numele dorohoianului a fost trimis spre soluționare Tribunalului Botoșani, magistrații urmând să verifice în primă fază legalitatea administrării probelor și a întocmirii rechizitoriului, după care va fi stabilită și data la care va începe procesul. Până la pronunțarea unei sentințe definitive, Cristian Lucian Apostol va beneficia de prezumția de nevinovăție.

 

Deja ai votat!