Tânăra ajunsă la spital după vaccinare a fost externată la scurt timp (video)

Tânăra ajunsă la Urgenţe după ce a fost vaccinată a ajuns la scurt timp acasă. În vârstă de 32 de ani, femeia a ajuns la începutul acestei săptămâni la spital cu o ambulanţă. Totul la scurt timp după ce a fost vaccinată în cabinetul medicului de familie cu vaccinul Johnson&Johnson. Aceasta a leşinat, iar după ce a primit primul ajutor a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical de la Ambulanţă.

Tânăra a fost preluată de o ambulanţă cu medic şi transportată la Urgenţe pentru că prezenta greţuri, vărsături, frisoane şi a acuzat o pierdere temporară a cunoştinţei. „Pacienta a ajuns în serviciul UPU prezentând o stare lipotimică post vaccinare. S-au efectuat investigaţii biochimice şi hematologice, iar după patru ore de monitorizare a fost redirecţionată spre domiciliu, starea ei fiind una bună”, a spus un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

În ultimele săptămâni alte două tinere, minore, au ajuns la spital, la scurt timp după ce li s-a făcut rău în urma vaccinării. În niciunul din cazuri, însă, nu a fost vorba de o reacţie la vaccin, ci la injecţia propriu-zisă, acestea fiind stresate şi emoţionate.

Deja ai votat!