spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTPremoniţie şocantă înainte de cursa morţii (video)

Premoniţie şocantă înainte de cursa morţii (video)

O clipă de neatenţie a frânt două destine şi a îndurerat sute de oameni. Detalii de-a dreptul şocante au ieşit la iveală, joi, după producerea accidentului cumplit de la Bucecea. Doi tineri, în vârstă de 20 şi respectiv 22 de ani, au decedat după ce maşina condusă de unul dintre ei, un Audi A6, s-a izbit violent în trei copaci, după care a fost proiectată înapoi pe şosea.

Unul dintre cei decedaţi în urma accidentului de miercuri dimineaţă din Bucecea, i-a trimis iubitei sale o fotografie cu toţi trei, cu câteva minute înainte de producerea tragediei. Fotografia este făcută chiar de iubitul fetei, (cel din partea dreaptă, n.r.), iar în imagine se pot vedea cei trei tineri şi autoturismul pe fundal. Tânărul din mijloc este cel care a fost la volan în momentul impactului nimicitor.

Cei trei ar fi petrecut la un grătar

Sfâşiată de durere, iubita celui decedat îşi strigă acum durerea pe pagina ei de socializare. Din câte se pare, tânărul a fost în noaptea premergătoare la un grătar.

„Luni, pentru că nu ți-am mai raspuns după ce m-am pus la somn, mi-ai spus vorbele astea “Dacă muream și nu te mai sunam, nu mai știai nimic de mine?!”…Nici prin gând nu mi-ar fi trecut vreodata că tu poți să pățești așa ceva… Trebuia să fiu cu tine în seara aia, m-ai chemat spunandu-mi “Vino până la hala beib, fac un grătărel” era ora 22:00… trebuia să te duc acasă, nu trebuia să te las, dar ceva m-a ținut să nu plec, de ce Doamne, de ce???? Poate nu se ajungea aici, nu mai era atâta durere în sufletele noastre …”, a scris tânăra îndurerată.

„Bună dimineaţa puiule”

Ultimele cuvinte ale tânărului decedat către iubita lui au fost o confirmare a iubirii acestuia pentru ea. Tânăra i-a spus să aibă grijă şi că îl iubeşte, iar acesta i-a răspuns „Şi eu puiule”. Un alint cu care aceasta era obişnuită în fiecare zi.

Puţin după ora 5 dimineaţa, tânăra i-a trimis iubitului ei un mesaj. „Bună dimineaţa puiule”, la care a primit ca răspuns fotografia în care acesta este împreună cu cei cu care a pornit în cursa morţii.

5:43 mi-ai trimis o poza să te vad pentru ultima dată… un minut mai târziu s-a produs o tragedie, ne-ai lasat pe toți cu sufletul amar și plin de dor Te rog trezește-te, baby, și spune-ne că e doar un vis urât! Îngerul meu păzitor! Te iubesc!”, a postat iubita acestuia.

La 6:01 a avut loc accidentul care avea să pună capăt pentru două vieţi. Autoturismul Audi a lovit trei copaci, a fost aruncat înapoi pe şosea, iar bucăţi din caroserie şi motor au sărit la zeci de metri distanţă.

Impact nimicitor

Şoferul, în vârstă de 22 de ani a decedat imediat după impact, iar pasagerul din dreapta, în vârstă de 20 de ani a rămas încarcerat.

Acesta a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate, iar ulterior a fost preluat de cadrele medicale ajunse la faţa locului şi transportat la spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul de 20 de ani nu a mai putut fi salvat. “Decesul şoferului a fost instantaneu. Pasagerul din dreapta a fost preluat cu un traumatism cranian forte, stare de comă, multiple fracturi de membre. A suferit un stop respirator pe drum, fiind adus la Urgenţe în curs de resuscitare. Din păcate, ulterior s-a constatat decesul şi în cazul lui”, a declarat Daniela Amarande, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Un ultim omagiu

Tânărul decedat pe scaunul pasagerului a fost depus la biserica din localitatea natală, în Hânţeşti, judeţul Suceava, iar prietenii sunt chemaţi să îi aducă un ultim omagiu şi să îşi ia rămas bun de la el sâmbătă, când va avea loc înmormântarea.

„Mi-ai adus la inceputul relației 99 de trandafiri, dragostea mea…..roșii…mi-ai spus “Te iubesc” în repetate rânduri… Acum a venit rândul meu…ți-am adus 100 de trandafiri roșii, îngerul meu…Te iubesc…te rog trezește-te…”, a încheiat iubita acestuia.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...