Bărbatul care a furat peste 120.000 de lei a fost reţinut

Dorohoianul bănuit că a furat peste 120.000 de lei, a fost reţinut de poliţiştii botoşăneni. În vârstă de 39 de ani, din Dorohoi. acesta s-a trezit de dimineaţă cu trupele speciale ale poliţiei la două adrese de-ale sale. Un apartament în Dorohoi şi o casă în Broscăuţi.

Oamenii legii aveau informaţii că acesta ar fi fost autorul unui furt de peste 120.000 de lei din locuinţa unor soţi din Botoşani. Cei doi se aflau chiar acasă, în momentul jafului, care s-a petrecut în mijlocul zilei. Ambii erau în curtea casei, iar hoţul a intrat pe uşa din faţă, care nu era încuiată sau asigurată.

După percheziţii, poliţiştii botoşăneni au ridicat 77.000 de lei şi 4.000 de euro din cele două locaţii. Bărbatul a fost condus la sediul IPJ pentru audieri, ier după mai bine de şase ore, poliţiştii au decis reţinerea acestuia. „A fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, iar mâine va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!