Voluntarul mort în accident de motocicletă nu avea permis (video)

Turnură şocantă în cazul tânărului mort, la Orăşeni, într-un cumplit accident de motocicletă. În vârstă de 27 de ani, acesta a decedat în urma unui impact violent cu o maşină, în timp ce circula la ghidonul unei motociclete. În urma anchetei, însă, oamenii legii au descoperit că acesta nu deţinea permis de conducere pentru astfel de vehicule.

„Tânărul implicat în accidentul moto de la Orăşeni nu deţinea permis categoria A eliberat pe teritoriul ţării noastre. Din verificările efectuate, acesta nu figurează cu permis categoria A eliberat de vreo ţară care se regăseşte în bazele de date actuale”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Accidentul a avut loc pe data de 30 iunie, pe o ploaie torenţială. Tânărul se deplasa pe drumul judeţean dinspre Vorona înspre Botoșani, însă, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în plin într-un Opel Astra, care se deplasa pe acelaşi sens.

Motociclistul a intrat în depăşirea maşinii, dar a lovit-o în partea din stânga spate. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost rotit la 180 de grade şi a ajuns pe celălalt sens de mers. Decesul a fost aproape instantaneu.

Ulterior, la funeraliile tânărului au participat sute de oameni din localitate, printre care şi un grup de motociclişti.

 

Deja ai votat!