A testat vigilența polițiștilor de frontieră și s-a ales cu dosar penal

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca au depistat, în urma efectuării formalităților de control, un cetățean moldovean care conducea un autovehicul deși avea permisul de conducere suspendat. S-a întâmplat luni, pe 23 august a.c., când în PTF Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, un cetățean moldovean în vârstă de 51 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, din care rezulta faptul că are suspendat dreptul de a conduce din data de 1 august a.c. „Bărbatul a declarat că are cunoștință despre faptul că nu are voie să conducă, dar are o urgență și era singura alternativă de a ajunge la domiciliu”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Deja ai votat!