Jandarm condus pe ultimul drum în sunet de sirene (video)

Jandarmul, în vârstă de doar 44 de ani, care şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce a ieşit din tură, a fost condus astăzi pe ultimul drum în sunetul a zeci de sirene. La căpătâiul subofiţerului Marius Repca s-au adunat sute de persoane, membri  ai familiei, prieteni şi colegi.

Maşina mortuară a fost flancată de şase dintre colegii bărbatului, iar la funeralii au participat colegi din toată ţara. Circulaţia a fost blocată pe traseul de la Biserica  „Sfânta Treime” până la Cimitirul Pacea, fiind nevoie de mai multe escorte ale Poliţiei Rutiere. De asemenea la cimitir a fost şi Garda de onoare a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, cu drapelul de luptă şi au fost trase trei salve.

Deces la scurt timp după ieşirea din tură

Subofiţerul Marius Repca a ieşit luni seară din tură de la serviciu şi s-a îndreptat spre casă. Ajuns la domiciliu, acesta a început să se simtă rău, iar la un moment dat, familia a apelat serviciul 112, bărbatul fiind găsit inconştient. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD, cadrele medicale începând imediat să îi acorde acestuia primul ajutor.

În scurt timp au ajuns şi echipaje de poliţie şi jandarmi, îngrijoraţi de starea colegului lor, fiind alertaţi de membrii familiei despre starea acestuia. Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de doar 44 de ani. Potrivit membrilor familiei, bărbatul suferea de o serie de afecţiuni ale aparatului cardio-vascular, medicii suspectând un accident vascular masiv. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.

Mesaj emoţionant transmis de colegi 

Colegii subofiţerului au fost zguduiţi de trecerea prematură în nefiinţă a botoşăneanului, aceştia având lacrimi în ochi în timpul slujbei. Aceştia au transmis şi un mesaş emoţionant după trecerea în nefiinţă a camaradului lor.

Colegul nostru, Marius, a plecat mult prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere dar și o soție și două fetițe minunate care mereu îl vor aștepta pe tati acasă. Fie ca bunul Dumnezeu să le poată alina durerea iar lui Marius să-i odihnească sufletul în pace!”, este un fragment din mesajul transmis de aceştia.

Deja ai votat!