Teribilistul care a furat autoturismul mamei sale și s-a izbit într-un cap de pod a ajuns în arestul poliției

foto arhivă

Botoșăneanul care a sustras autoturismul mamei sale și a plecat la drum cu el, cu toate că avea permisul de conducere anulat și era băut, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Prin urmare, tânărul va petrece noaptea de vineri spre sâmbătă în arestul poliției, urmând ca în cursul zilei de mâine anchetatorii să se consulte cu procurorii pentru a se vedea dacă se va merge cu propunere de arestare sau va fi luată o altă măsură preventivă.

foto facebook – Radar Oficial Botosani

Faptele care l-au trimis în spatele gratiilor au avut loc joi (n.r. – 16 septembrie a.c.) când tânărul de 36 de ani, din comuna Corni, a sustras autoturismul mamei sale și a plecat la drum. Pe drumul județean 208 H, la intrarea în Corni, el a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a izbit într-un cap de pod. Tânărul a scăpat teafăr, dar polițiștii care au ajuns la locul accidentului au simțit un miros puternic de băuturi alcoolice venind dinspre el și l-au pus să sufle în aparatul alcooltest, rezultatul indicând o îmbibație de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu toate acestea, tânărul a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dar surprizele nu s-au oprit aici pentru că verificările polițiștilor au arătat că tânărul avea permisul de conducere anulat și a luat autoturismul fără consimțământul mamei sale. Prin urmare, polițiștii l-au acuzat de conducere fără permis, refuz de prelevare de mostre biologice de sânge și furt între rude și i-au întocmit un dosar penal.

 

Deja ai votat!