Adolescentă „dispărută” la iubitul ei

Adolescenta din municipiul Dorohoi, care a fost dată dispărută după ce a plecat de la domiciliu, a fost găsită de polițiști la peste o sută de kilometri distanță. „Tânăra a fost identificată în municipiul Iași. Aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care aceasta a părăsit domiciliul”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ). În fapt, tânăra, care era căutată de mai bine de trei zile, a fost găsită acasă la iubitul ei.

Căutările au fost declanșate luni, pe 22 noiembrie a.c., după ce polițiștii botoșăneni au fost sesizați de rudele tinerei. Adolescenta părăsise domiciliul în cursul dimineții, iar ulterior ea nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia. Cu acordul rudelor, cazul a fost mediatizat, iar polițiștii au inițiat procedurile de căutare, fiind solicitat inclusiv sprijinul populației.

Cazul nu este singular. Anul acesta, în luna mai, o altă adolescentă din comuna Avrămeni, plecată și ea de acasă, a fost găsită în stațiunea Mamaia.

 

Deja ai votat!