Alertă în județ! A dispărut o adolescentă

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei adolescente de 17 ani, din municipiul Dorohoi. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, alerta s-a dat în cursul zilei de luni (n.r. – 22 noiembrie a.c.), după ce adolescenta, Petruța Angela Barnea, a părăsit domiciliul în cursul dimineții, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia.

Potrivit semnalmentelor transmise de familie, adolescenta are o înălțime de circa 1,68 metri, o greutate de aproximativ 55 de kg, este blondă cu ochii albaștri, are tenul deschis și o constituție atletică.

În momentul în care a plecat de la domiciliu, tânăra era îmbrăcată cu o geacă scurtă cu glugă, de culoare muștar cu gri, pantaloni tip blue-jeans albaștri și era încălțată cu pantofi sport de culoare galbenă.

„Cetățenii care dețin informații cu privirea aceasta persoana sunt rugați sa apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

 

Deja ai votat!