Nou manager la Ambulanţa Botoşani

Unul dintre cele mai importante servicii din sistemul sanitar botoșănean va avea, începând cu 1 ianuarie 2022, un nou manager interimar. Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) are în prezent, o conducere inerimară.

După ce, în toamnă, fostul manager Liliana Mateciuc a ieșit la pensie, locul a fost ocupat, timp de trei luni, de medicul Bogda Ursu, prin ordin de ministru. Numirea acestuia a fost valabilă o perioadă de trei luni, până la 31 decembrie, astfel că în aceste zile Ministerul Sănătății a trimis ordinele pentru un nou interimat. Este vorba despre medicul Eduard Gurău, care activează în cadrul SJA de mai bine de un deceniu.

Acesta asigură, în prezent, efectuarea de ture şi gărzi atât la Ambulanţa Botoşani, cât şi în cadrul dispeceratului unic integrat ISU-SJA, ca şi coordonator. “Este o provocare pentru mine şi le mulţumesc celor care m-au creditat cu acest mandat. Sper să reuşim, cu toţii, să oferim servicii medicale cât mai înalte şi să continuăm să ne îmbunătăţim activitatea”, a precizat medicul Eduard Gurău, viitorul manager interimar al SJA Botoşani.

Deja ai votat!