Arestați 30 de zile după ce au ucis un bărbat în bătaie (video)

Cei doi tineri din Tudora, care au fost reținuți ieri, după moartea unui bătrân de 63 de ani, au primit mandate de arestare de câte 30 de zile.

Nenorocirea a avut loc în noaptea de 30 decembrie, bărbatul de 63 de ani fiind găsit într-o baltă de sânge, pe marginea drumului.

În vârstă de 22 și 28 de ani, cei doi au lovit cu cruzime un bătrân cu care au avut un conflict într-un bar din localitate, după care s-au făcut nevăzuți, lăsându-l într-o baltă de sânge, pe marginea drumului. Cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit-o cu palma în zona feței, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local. Ulterior, cei doi tineri au urmărit victima pe drumul spre locuință cu o căruță. L-au ajuns din urmă pe bărbat, au rupt o scândură de la coșul atelajului și l-au lovit de mai multe ori peste cap. Nu s-au oprit nici când l-au văzut pe acesta căzut în zăpadă si au continuat să lovească cu picioarele în zona capului. Și-au abandonat victima și s-au făcut nevăzuți în noapte.

La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, însă nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, oasele capului fiind aproape distruse după loviturile violente încasate.

Sâmbătă seară, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au cerut mandate de arestare pentru cei doi, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Judecătorul a admis cererea, astfel că cei doi își vor petrecre prima lună din 2022 în arestul Poliției Botoșani.

Deja ai votat!