spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocalBotoșaniul, pe podium la premiile naționale eTwinning

Botoșaniul, pe podium la premiile naționale eTwinning

În perioada 24-26 noiembrie 2023, s-a desfășurat, la București, Conferința Națională eTwinning în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune proiecte eTwinning desfășurate de unitățile de învățământ la nivel național. Pe podium a urcat și reprezentanți ai județului Botoșani.

Și în acest an, județul Botoșani a urcat pe podium, proiectul Quest în Egypt, derulat de Școala Gimnazială nr. 17 Botoșani și coordonat profesoara Loredana Popa, obținând Premiul I la categoria Proiecte derulate de ambasadori eTwinning.

Pentru competiția premiilor naționale eTwinning din acest an au fost înscrise 110 aplicații din care au fost premiate 24 de proiecte. Aplicațiile eligibile au fost evaluate de ambasadori eTwinning și de evaluatori externi echipei NSO România. Proiectele selectate evidențiază un nivel ridicat de creativitate didactică, implicarea activă a elevilor în derularea activităților educaționale cu suport digital și multitudinea de aplicații și instrumente care susțin predarea și învățarea.

De asemenea, au fost premiați, pentru rolul lor de evaluatori, trei ambasadori eTwinning din județul Botoșani, respectiv Cristina Chiorescu, Florentina Păduraru și Cristina Hriscu.

Patru școli au fost certificate eTwinning

Activitatea bogată și de calitate desfășurată în cadrul proiectelor eTwinning a adus Certificatul de Școală eTwinning pentru anul școlar 2023-2024 în palmaresul a patru unități de învățământ din județul Botoșani. Este vorba de Liceul cu Program Sportiv Botoșani, Școala Gimnazială Nr.17 Botoșani, Școala Gimnazială Nr. 1 Cristești și Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” Săveni.

Școlile eTwinning integrează valorile programului eTwinning în politicile, practicile și inițiativele de dezvoltare profesională ale școlii. Certificatul de Școală eTwinning reprezintă o recunoaștere și o apreciere a implicării, angajamentului și devotamentului atât ale fiecărui eTwinner, cât, mai ales, ale întregii școli, la nivelul căreia colaborează echipe de profesori și directori.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
40 %
4kmh
5 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...