spot_img
joi, mai 30, 2024
AcasăLocalRudele Alexandrei, după concedierea medicului de gardă: „Nu mă pot bucura pentru...

Rudele Alexandrei, după concedierea medicului de gardă: „Nu mă pot bucura pentru răul ei, mai ales că vin sărbătorile” (VIDEO)

Medicul care era de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a decedat în Maternitate a fost dat afară de conducerea unităţii sanitare. Decizia a fost luată de mangerul spitalului, după finalizarea anchetei Comisiei de Disciplină. 

Familia Alexandrei crede că decizia unităţii medicale este una normală, însă aceştia spun că nu se bucură în mod special. „Ne aşteptam să se întâmple şi lucrul acesta. Nu mă pot bucura pentru răul ei, mai ales că vin sărbătorile de iarnă. Dar, aşa cum îşi doreşte toată lumea, vrem să vedem că se mişcă lucrurile şi într-devăr se lucrează la acest caz. Dacă această comisie a considerat că această măsură trebuie luată, înseamnă că face parte din schimbarea aceasta pe care ne-o dorim cu toţii. Să nu se mai repete aşa ceva”, a spus Andrei Alin Ivanov, cumnatul Alexandrei.

„Fiecare suntem responsabili pentru acţiunile noastre”

Acesta spune că membrii familiei au primit deja reproşuri de la încaputul săptămânii, când vestea concedierii medicului încă nu era oficială. „Ni s-a transmis, aşa, de la anumiţi oameni. Dacă nu ne simţi vinovaţi că un om şi-a pierdut locul de muncă. Iniţial nici nu ştiam despre ce este vorba.

Fiecare suntem responsabili pentru acţiunile noastre. Sau inacţiunile, cum a fost cazul Alexandrei. Atunci, chiar îmi pare rău pentru dumneaei (medicul Mariana Pitrop – N.R.), dar dacă aşa a acţionat, acum îşi primeşte răsplata”, a mai spus acesta.

Membrii familiei continuă să meargă să aprindă lumânări la altarul improvizat pentru Alexandra în faţa Maternităţii.

  Alexandrei Alexandrei

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.9 ° C
13.9 °
12.7 °
98 %
1.2kmh
100 %
joi
22 °
vin
27 °
sâm
28 °
Dum
28 °
lun
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă tot au mașinile faruri, ce rost are să mai aprinzi și iluminatul public. Se face și economie la buget, deci e bine.

EDITORIAL

Acum ceva zile, Marcelașul cel Viteaz a tras o fugă în Turcia, de unde a venit cu ceva vești bune: românii nu mai au...

EPIGRAMA ZILEI

Departe-n larg i-am observat La rame lopătând vârtos, Având catargul ridicat Și vela toată dată jos... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

Happy Cinema vă invită să vă bucurați de o serie de filme captivante care vor aduce bucurie și zâmbete pe chipurile copiilor. Luna iunie,...

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...