joi, februarie 22, 2024
AcasăLocalRudele Alexandrei, după concedierea medicului de gardă: „Nu mă pot bucura pentru...

Rudele Alexandrei, după concedierea medicului de gardă: „Nu mă pot bucura pentru răul ei, mai ales că vin sărbătorile” (VIDEO)

Medicul care era de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a decedat în Maternitate a fost dat afară de conducerea unităţii sanitare. Decizia a fost luată de mangerul spitalului, după finalizarea anchetei Comisiei de Disciplină. 

Familia Alexandrei crede că decizia unităţii medicale este una normală, însă aceştia spun că nu se bucură în mod special. „Ne aşteptam să se întâmple şi lucrul acesta. Nu mă pot bucura pentru răul ei, mai ales că vin sărbătorile de iarnă. Dar, aşa cum îşi doreşte toată lumea, vrem să vedem că se mişcă lucrurile şi într-devăr se lucrează la acest caz. Dacă această comisie a considerat că această măsură trebuie luată, înseamnă că face parte din schimbarea aceasta pe care ne-o dorim cu toţii. Să nu se mai repete aşa ceva”, a spus Andrei Alin Ivanov, cumnatul Alexandrei.

„Fiecare suntem responsabili pentru acţiunile noastre”

Acesta spune că membrii familiei au primit deja reproşuri de la încaputul săptămânii, când vestea concedierii medicului încă nu era oficială. „Ni s-a transmis, aşa, de la anumiţi oameni. Dacă nu ne simţi vinovaţi că un om şi-a pierdut locul de muncă. Iniţial nici nu ştiam despre ce este vorba.

Fiecare suntem responsabili pentru acţiunile noastre. Sau inacţiunile, cum a fost cazul Alexandrei. Atunci, chiar îmi pare rău pentru dumneaei (medicul Mariana Pitrop – N.R.), dar dacă aşa a acţionat, acum îşi primeşte răsplata”, a mai spus acesta.

Membrii familiei continuă să meargă să aprindă lumânări la altarul improvizat pentru Alexandra în faţa Maternităţii.

  Alexandrei Alexandrei

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Botoșani, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
2.1 ° C
2.1 °
2.1 °
79 %
1.6kmh
22 %
joi
11 °
vin
13 °
sâm
15 °
Dum
13 °
lun
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe Bulevard pare că se pregăteşte ceva pentru botoşăneni.

EDITORIAL

De fiecare dată când un politruc ales sau numit într-o funcție publică o dă prin bălării, vine în fața noastră cu un text de-a...

EPIGRAMA ZILEI

Când vin seara târzior Și intru-n dormitor sfios Ea croșetează de zor Un ochi pe față… doi pe dos! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...