spot_img
marți, mai 7, 2024
AcasăLocalPatinoarul de la Cornișa, luat cu asalt de mii de vizitatori (video)

Patinoarul de la Cornișa, luat cu asalt de mii de vizitatori (video)

În vacanța de Crăciun, mii de vizitatori au luat cu asalt patinoarul din Parcul de Agrement Cornișa. Numărul mare de persoane a dus la formarea unor adevărate cozi, mai ales în orele după-amiezii.

Fie că au simțit nevoia să ardă caloriile de la masa festivă ori doar au vrut să se distreze alături de familie, în perioada 22- 28 decembrie, 3.500 de persoane au achiziționat bilet pentru intrare la patinoar. Printre botoșăneni s-au numărat și persoane din județele vecine, cum ar fi Iași și Galați, sau chiar din altă țară spre exemplu, din Italia. Cei peste trei mii de utilizatori au dus la încasări de 103.162 lei.

„Am stat la rând aproape o oră”

Cei care s-au încumetat să vină după-amiaza, când se aglomera, și-au manifestat nemulțumirea față de timpul pe care trebuie să-l petreacă afară, în frig. Unii au rezistat, însă au fost mulți care au preferat să abandoneze distracția pe patine.

„Am stat la rând aproape o oră în a doua zi de Crăciun și acum nu exagerez. Aș mai fi stat mult și bine, dar mă luase frigul pe mine, dar și pe iubita mea. Am stat cât am stat și am zis să mergem să găsim altceva de făcut”, a spus un gălățean.

„Fain în România, nu mai venim, am și uitat cum era. Stai la coadă în frig, bine, acum nici nu e vina angajaților, asta înțeleg, fac și ei ce pot acolo, a mai spus un botoșănean stabilit peste hotare.

Încasările mari se datorează și prețului majorat în această perioadă. Astfel, dacă până în perioada Crăciunului, intrarea este de 15 lei și 5 lei închiriatul patinelor în timpul săptămânii, iar, în zilele de weekend și de sărbătorile legale, prețul intrării este de 20 de lei și 8 lei pentru patine. În perioada sărbătorilor, prețurile s-au majorat cu 5 lei pentru intrare, fie că este vorba de tariful din timpul săptămânii sau de cel din weekend. În ceea ce privește închirierea patinelor, Cornișa percepe cu 3 lei în plus în timpul săptămânii și cu 2 lei în weekend sau în zilele sărbătorilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
17.1 ° C
17.2 °
16 °
73 %
0.9kmh
98 %
mar
16 °
mie
16 °
joi
17 °
vin
20 °
sâm
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Bine că începe campania și trebuie să strângă corturile că cine știe cum ajunge săracul om.

EDITORIAL

Suntem în campanie electorală și mesajele curg gârlă din toate părțile. Problema e că sunt cam lipsite de substanță, din categoria „am marcat și...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...