luni, mai 20, 2024
AcasăLocalBotoșăneanul Vlad Plăcintă a câștigat premiul Omul Anului: “Fără voi, niciunul dintre...

Botoșăneanul Vlad Plăcintă a câștigat premiul Omul Anului: “Fără voi, niciunul dintre aceste succese nu ar fi fost posibil” (VIDEO)

Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o Inimă”, îngerul păzitor al multor copii şi adulţi cu grave probleme de sănătate, a câștigat Gala Omul Anului.

TVR a lansat în acest an campania „Omul anului”, despre oameni şi fapte extraordinare. Proiectul a prezentat, în premieră, 13 poveşti ale unor oameni extraordinari care fac fapte şi gesturi extraordinare. Printre cei 13 eroi selectați de Televiziunea Națională s-a numărat și botoșăneanul Vlad Plăcintă. La finalul campaniei botoșăneanul a fost desemnat câștigător.

Vizibil emoțional, Vlad Plăcintă le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat și l-au ajutat să ajungă până aici. “Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Cu o inimă plină de umilință și recunoștință, doresc să împărtășesc cu voi bucuria și onoarea extraordinară de a fi numit „Omul Anului 2023”. Acest titlu nu este doar o recunoaștere a eforturilor mele, ci și o celebrare a valorilor și visurilor pe care le împărtășim împreună. Vreau să mulțumesc, în primul rând, familiei mele pentru dragostea, sprijinul și sacrificiile făcute în numele aspirațiilor mele. Fără voi, niciunul dintre aceste succese nu ar fi fost posibil. De asemenea, îmi exprim profunda recunoștință față de colegii mei, mentori și parteneri de echipă, al căror angajament, inspirație și colaborare au fost esențiale în realizările noastre comune. Acest premiu este la fel de mult al vostru pe cât este al meu”, a spus câștigătorul premiului.

Împreună, putem face diferența

Vlad PlăcintăAcesta promite, în prima zi din 2024, că va continua munca în folosul semenilor. “Mulțumesc comunității noastre pentru încrederea și sprijinul constant. Fiecare provocare pe care am înfruntat-o împreună a contribuit la creșterea și dezvoltarea mea personală și profesională. Și nu în ultimul rând, sunt profund recunoscător pentru fiecare persoană care a avut încredere în mine și în viziunea mea. Acest premiu simbolizează nu doar ceea ce am realizat, ci și responsabilitatea pe care o am față de voi și față de comunitatea noastră. Mă angajez să folosesc această platformă pentru a promova și mai mult valorile de integritate, inovație și colaborare. Împreună, putem face diferența și putem construi un viitor mai bun pentru toți”, a spus Vlad Plăcintă după primirea premiului.

Preşedintele Asociaţiei „Salvează o Inimă” este Cetăţean de Onoare al Municipiului Botoşani şi Cetăţean de Onoare al comunei Frumuşica. De asemenea, în 2022 acesta a fost premiat la cea de-a VIII-a ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială.

Exemple impresionante de dragoste față de semeni ale lui Vlad Plăcintă

Publicul telespectator și juriul desemnat vor alege „Omul anului”. Campania prezintă poveşti impresionante ale unor oameni care au făcut gesturi de generozitate ieşite din comun sau fapte cu impact deosebit în societate, acte de curaj sau care au avut iniţiative în beneficiul semenilor şi al planetei.

Galele au fost difuzate pe TVR 1, în zilele de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, şi de Revelion, în 31 decembrie 2023. Chiar în noaptea de Revelion a și fost desemnat câştigătorul campaniei.

„Omul anului” a fost ales dintre cele 13 personaje pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi remarcabile, din domenii diferite, oameni cu realizări excepţionale. Din cei 13 au fost ales inițial șapte, după care trei, iar dintre cei trei, botoșăneanul Vlad Plăcintă a fost declarat câștigătorul galei Omul Anului.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
13 ° C
13.8 °
12.8 °
87 %
2.9kmh
31 %
lun
24 °
mar
23 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când mâncarea e gustoasă, culoarea politică nu mai contează.

EDITORIAL

În urmă cu vreo douăzeci de ani când la putere, în anul electoral, era punga cu ulei, zahăr sau făină, hâtra mătușa Maria din...

EPIGRAMA ZILEI

De-abia acum, în miezul verii, Când i-am văzut la plajă goi, Am înțeles traseul berii: Dintr-un butoi, în alt butoi! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...