spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocalRevelion cu mii de botoșăneni în stradă (video)

Revelion cu mii de botoșăneni în stradă (video)

Tradiționalul Revelion în stradă a adunat mii de botoșăneni în Piața Revoluției. Aceștia s-au putut bucura de un concert cu artiști locali și naționali, dar și de nelipsitul foc de artificii. 

Petrecerea a început pe ritmurile unui mix Oldies Music Hits ’80- ’90, cu câțiva zeci de botoșăneni adunați în Piața Revoluției. Ulterior au performat și micii artiști de la Academia de Arte „Modus Vivendi”, coordonați de Ana Maria Bucșă, cea care a și prezentat întreaga petrecere de Revelion.

Hore încinse în Piața Revoluției

Apoi Carmen Cornaci și Dan Doboș au scos botoșănenii la dans. Fie că a fost vorba de hore sau bătute, participanții de toate vârstele s-au prins în dans. Cei mai așteptați artiști ai serii au fost Alessia și Shift, care au încins atmosfera și alături de care publicul a cântat la unison.

Cu puțin înainte de 00:00, a fost anunțată și prezența primarul Cosmin Andrei. Edilul a urcat pe scenă pentru a face o urare tuturor celor prezenți, tot el a fost cel care a început numărătoarea inversă.

„Sper că v-au plăcut artiștii pe care i-am pregătit pentru dumneavoastră, am pregătit și un superb foc de artificii. Chiar dacă unii au furat startul, veți vedea că artificiile cu adevărat frumoase vor începe atunci când vom număra împreună și vom da startul pentru anul 2024, un an pe care vi-l doresc așa cum vi-l doriți și dumneavoastră, cu multă fericire și sănătate”, a spus primarul Cosmin Andrei.

„Am înghețat un pic, dar nu regret”

În uralele miilor de botoșăneni, focul de artificii a acoperit cerul de deasupra Palatului Administrativ. Spectacolul de lumini a durat aproape 10 minute, timp în care cei prezenți au ciocnit paharele de șampanie și și-au urat „La mulți ani!”.

„A fost superb focul de artificii, mai frumos decât mă așteptam. Ne dorim multă fericire și sănătate pentru 2024. Să ajungem sănătoși să venim și la anul”, a spus o botoșăneancă.

„Am înghețat un pic, ăsta-i adevărul, dar nu regret. Totul a fost frumos tare, de la artificii la artiști. E primul Revelion aici”, a mai spus o altă botoșăneancă.

După miezul nopții, majoritatea au plecat spre case. Au mai rămas în special tinerii care și-au continuat distracția cu DJ AYA.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
8.8 °
68 %
1.6kmh
7 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
20 °
mie
13 °
joi
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...