miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalTrafic îngreunat la intrarea în ţară din cauza protestului fermierilor (video)

Trafic îngreunat la intrarea în ţară din cauza protestului fermierilor (video)

Protestul fermierilor şi al transportatorilor continuă să creeze probleme în vămi. Astfel, miercuri seară, traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN2 şi DN 29E.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Tranzitul transfrontalier este îngreunat doar la intrarea în ţară şi numai pentru automărfare, prin două puncte de frontieră – PTF Siret (la frontiera cu Ucraina) și PTF Stânca (la frontiera cu R. Moldova). În acest context, efective din cadrul Poliţiei Române, Jandarmeriei şi Poliţiei de Frontieră acţionează în teren pentru gestionarea situaţiei.

În ceea ce privește traficul persoanelor și autoturismelor, acesta se desfășoară în condiții normale, la nivelul tuturor punctelor de frontieră naționale.

„Pentru gestionarea acestei situaţii, efective de poliţişti din cadrul IPJ Suceava şi IPJ Botoşani desfăşoară activităţi, atât pentru fluidizarea traficului rutier, cât şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce echipaje ale Jandarmeriei din cele două judeţe sunt prezente la fața locului pentru a acorda sprijin în vederea restabilirii în cel mai scurt timp a situației și pentru a asigura ordinea publică și protecția tuturor participanților.

În acest context, recomandăm tuturor persoanelor să adopte o abordare responsabilă și să respecte recomandările forțelor de ordine, astfel încât să se permită soluționarea situației în cel mai scurt timp”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Autorităţile recomandă folosirea rutelor alternative pentru traficul transfrontalier şi consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro.

„La încetarea situaţiei ce a generat îngreunarea traficului la frontieră şi reluarea acestuia în condiţii normale, vor fi dispuse măsuri pentru asigurarea fluidizării acestuia. Rămânem în continuare la datorie pentru siguranța cetățenilor cărora le recomandă ca, în situaţia în care vor avea nevoie de sprijin, să se adreseze forţelor de ordine sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112”, a mai transmis Poliţia de Frontieră.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...