spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocalIftime ar putea să îi ia locul lui Șoptică la conducerea PNL...

Iftime ar putea să îi ia locul lui Șoptică la conducerea PNL Botoșani. Ce spune afaceristul

Valeriu Iftime, președinte al Camerei de Comerț și patronul FC Botoșani, neagă zvonurile conform cărora ar urma să preia conducerea Organizației Județene a PNL Botoșani. Costel Șoptică, actualul președinte al PNL Botoșani, este de altă părere, potrivit unor surse din partid, însă mizează pe susținerea primarilor din teritoriu.

În această după amiază, au apărut mai multe informații cu privire la decizia conducerii centrale a Partidului Național Liberal, respectiv a lui Nicolae Ciucă, de a-i cere lui Costel Șoptică să facă un pas în spate. Potrivit unor surse din interiorul partidului, omul care ar urma să îi ia locul este afaceristul Valeriu Iftime, președinte al Camerei de Comerț și patronul FC Botoșani.

„Eu am luat în calcul să fac ceva pentru liberalii din Botoșani”

Iftime neagă informațiile apărute în spațiul public despre o posibilă numire în fruntea liberalilor botoșăneni. Pe de altă parte, acesta susține că, zilele următoare, va avea o discuție cu Șoptică.

„Ce pot să spun este că am avut discuții la nivel Central, numai că s-a produs o mare furie la Botoșani, habar nu am ce vrea echipa domnului Șoptică și cu Gireadă, chiar nu știu. N-am să comentez, nu e nimic oficial. Trebuia să vorbesc cu domnul Șoptică luni să vedem dacă este vreo șansă să ajut partidul ăsta. Eu nu am luat în calcul conducerea organizației, eu am luat în calcul să fac ceva pentru liberalii din Botoșani. E un zvon, trebuie să vorbesc cu domnul Șoptică”, a declarat afaceristul Valeriu Iftime.

Șoptică luptă pentru a-și apăra funcția

Șoptică pare că are informații mai clar și nu se arată dispus, însă, să își cedeze funcția. Potrivit acelorași surse din partid, Costel Șoptică se bazează pe susținerea majorității primarilor PNL din teritoriu, iar în acest sens a întocmit o listă cu semnături din partea lor, urmând să o ducă la Ciucă.

Contactat telefonic de reporterii „Monitorul”, Șoptică nu a răspuns și nici nu a revenit cu un alt apel până în momentul publicării materialului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11 ° C
14.6 °
10.6 °
64 %
2.3kmh
0 %
mar
20 °
mie
20 °
joi
21 °
vin
22 °
sâm
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...