spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocalNOU LA CLINICA DE RECUPERARE MONCLINIC, SPECIALITATEA DE DIABETOLOGIE ÎN CONTRACT CU...

NOU LA CLINICA DE RECUPERARE MONCLINIC, SPECIALITATEA DE DIABETOLOGIE ÎN CONTRACT CU CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE

La 3 ani de la deschiderea Clinicii de Recuperare si Reabilitare Medicala, venim in sprijinul pacientilor cu COMPARTIMENTUL DE DIABET, NUTRITIE si BOLI METABOLICE in contract cu CAS BOTOSANI, oferind consultatii doamna doctor DARIE MADALINA GEORGIANA.

Toti pacientii asigurati care vin cu BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie sau de la medicul specialist aflati in relatiile contractuale cu CAS de ASIGURARI, catre specialitatea de DIABET ZAHARAT, NUTRITIE, BOLI METABOLICE, beneficiaza GRATUIT de consultatie, evaluare, tratament si monitorizare adecvata in functie de tipul de diabet pentru a atinge cel mai bun echilibru glicemic. Se mai pot adresa pacientii cu prediabet, dislipidemie (valori crescute ale colesterolului sau trigliceridelor), obezitate, hiperuricemie (acid uric crescut), gută. Pacientii asigurati au posibilitatea de a primi GRATUIT periodic, eliberarea retetelor compensate de insulina sau antidiabetice orale. Persoanele aflate in evidenta clinicii, primesc GRATUIT efectuarea urmatoarelor servicii:

  • Masurare indici antropometrici (inaltime, greutate, calcul indice de masa corporala, circumferinta abdominala)
  • Masurare tensiune arteriala
  • Efectuare teste de sensibilitate pentru depistarea neuropatiei diabetice
  • Efectuare SUDOSCAN (detectare timpurie si monitorizare a NEUROPATIEI DIABETICE)
  • Masurare indice glezna-brat (inlocuieste oscilometria)
  • Masurare glicemie capilara (cu glucometrul)
  • Dozare HbA1c-media glicemiilor pe 3 luni (contracost)
  • Calculare risc cardio-vascular
  • Recomandari de analize medicale decontate si interpretarea acestora
  • Bilete de trimitere gratuite catre specialitati conexe
  • Referat medical pentru comisiile de specialitate (contracost)
  • Consiliere nutritionala

”Tin sa mentionez efectuarea SUDOSCANULUI, detectarea timpurie             si MONITORIZAREA NEUROPATIEI DIABETICE, este UNICUL APARAT in judetul BOTOSANI care se gaseste la noi, la MONCLINIC”, a declarant managerul general MONA VRAJITORIU.

Tot pentru a veni in ajutorul pacientilor am deschis anul trecut IMAGISTICA – RADIOLOGIA DIGITALA GENERALA. Interpretarea rezultatelor este oferita de domnul doctor ALIN DOHOTARIU, medic primar de radiologie – imagistica medicala si tot dumnealui ofera efectuarea ecografiilor:

  • Ecografie Musculo – scheletala si de tesuturi moi
  • Ecografie Doppler vascular
  • Ecografie de șold (examinare clinica a nou nascutului)
  • Ecografie abdominala + pelvis
  • Ecografie tiroida
  • Ecogragie mamara
  • Ecografie celulara

In contract cu CASA DE ASIGURARI DE SANATATE pe specialitatea de RECUPERARE MEDICALA si BALNEOLOGIE, ofera consultatii doamna doctor IOANA IFTIME, medic specialist care este si directorul medical al clinicii. Dumneaei efectueaza servicii medicale de la consultatie la ecografie musculo – scheletala, infiltratii ecoghidate articulare si peri – articulare cu PRP (plasma imbogatita cu trombocite), acid hialuronic, solutii vascoelastice. Prescrie fise de tratament pentru toti bolnavii recuperatori.

Pe specialitatea de ORTOPEDIE si TRAUMATOLOGIE, efectueaza consultatii domnul doctor RADU MALANCEA medic primar, oferind si tratamentul artrozelor de genunchi cu PRP si acid hialuronic, precum si terapia durerilor articulare si peri – articulare. Tot pe ORTOPEDIE si TRAUMATOLOGIE, ca medic colaborator este si domnul doctor RADU IOAN MALANCEA medic primar si doctor in medicina. Domnul doctor ofera consultatii si tratamentul artrozelor de genunchi cu infiltratiile de acid hialuronic, PRP, ecoghidate, precum si terapia durerilor articulare si peri – articulare.

Pe specialitatea de CARDIOLOGIE, doamna doctor SIMINA DANILUC medic specialist cardiolog, ofera consultatii de specialitate, prescrie programe personalizate cu ajutorul ecografiei cardiace, evaluarii EKG, INDICE – GLEZNA – BRAT. La recomandarea doamnei doctor se poate monitoriza pacientul 24 ore prin aplicarea HOLTERELOR EKG sau TA.

Pe specialitatea de PNEUMOLOGIE colaboram cu doamna doctor CRISTINA DASCALU medic primar pneumologie, competenta in explorari functionale si tabacologie. La recomandarea doamnei doctor efectuam testul de SPIROMETRIE care ajuta la  diagnosticarea si monitorizarea anumitor afectiuni ale plamanilor, prin masurarea volumului de aer expirat.

Pe specialitatea de NEUROLOGIE doamna doctor CATALINA LAZARESCU medic specialist neurolog ofera consultatii in fiecare zi de vineri.

Pe specialitatea de REUMATOLOGIE doamna doctor LUCA VIORICA ELENA medic specialist reumatologie, ofera consultatii in fiecare zi de joi.

De asemenea, NOU LA MONCLINIC, efectuam tehnicile minim invazive, DRY NEEDLING si TERAPIA MANUALA OSTEOPATA, realizate de catre un kinetoterapeut acreditat international in OSTEOPATIA STRUCTURALA.

Scopul nostru este de a dezvolta procesul de recuperare medicala, de a oferi pacientilor servicii de inalta calitate, de a ajuta bolnavii sa obtina rezultatele scontate, a declarat managerul general MONA VRAJITORIU.

          „UNICA FRUMUSETE PE CARE O CUNOSC E SANATATEA.”

(Heinrich Heine)

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.7 ° C
12.7 °
9.3 °
66 %
0.5kmh
100 %
joi
23 °
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...