spot_img
luni, aprilie 22, 2024
AcasăLocalListă a concurenţilor afişată pentru Festivalul Mărţişor Dorohoian

Listă a concurenţilor afişată pentru Festivalul Mărţişor Dorohoian

La finalul acestei săptămâni a fost afișată lista concurenților care vor cânta la festivalul ,,Mărțișor Dorohoian„. Aceștia au fost selectați în urma preselecției care a constat în trimiterea unor piese cântate de ei.

Festivalul se va desfășura pe două categorii de vârstă: 10-14 ani, respectiv 15-30 ani. Concurenții vor interpreta două melodii de muzică ușoară românească. La concurs pot participa și interpreţi de muzică uşoară.

15 concurenţi la categoria 10-14 ani

Anul acesta, la categoria 10-14 ani, participă 15 concurenți dintre care șase din județul Botoșani: Chiru Eliza, Cracană Eric Alexandru, Grumeza Ilinca Lăcrămioara, Hojmaniuc Ana Maria, Mareș Maya Gabriela și Țurcanu Sofia Olivia. De asemenea, la categoria 10-14 ani vor cânta copii și din alte județe. Printre concurenții acestei categorii se mai numără și Crimuț Doroftei Antonia din Șarul Dornei, Dancă Ana Giulia din Neamț, Drăgan Cezar Ilie din Dorna Arini, Ilie Denisa din Călărași, Istrate Karina Larisa Maria din Ilfov, Petric Ștefania din Cluj, Tcaciuc Beatrice Ecaterina din Suceava, Gurici Daria Elena și Haidău Giulia Elena din Iași.

11 concurenţi la categoria 15-30 de ani

La categoria 15- 30 ani au fost selectați 11 participanți dintre care patru sunt din județul Botoșani: Ciubotariu Karina, Grigore Anisia Maria (Dorohoi), Ropota Bianca și Rusu Teodora. La această categorie sunt participanți și din alte județe precum: din Focșani Damian Alexandra Ioana, din Roman Pascal Stefania Daniela, din Piatra Neamț Pralea Florina și Tamba Crina Elena, din Vaslui Spanache Stefania Eliza. Anul acesta vor fi și doi participanți din Republica Moldova: Fiodorova Alexa și Moraru Victoria.

Festivalul se va desfășura în perioada 29 februarie -1 martie. Evenimentul care se va desfășura la Sala Teatrului a ajuns la cea de a 40-a ediție.

În prima seară a concursului-festival vor urca pe scenă trupa de dans Invictus și Larisa Ilucă. Invitații serii vor fi Viscerniceanu Bianca Bogdana – câștigătoarea ediției de anul trecut și Gabriel Dorobanțu. Prima seară va fi prezentată de Vlad Baba. În cea de a doua seară va cânta Mădălina Omania și trupa Bere Gratis. Gala Laureaților va fi prezentată de Dan Negru. Ambele seri de festival vor începe la ora 17:00.

– Mădălina MIHAI, reporter în cadrul redacţiei BUZZ

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.8 °
8.6 °
86 %
1.3kmh
97 %
lun
9 °
mar
14 °
mie
20 °
joi
14 °
vin
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Numai Horea și Cloșca au rămas să vadă cum se repară școala, probabil Crișan se uita urât și e la pământ.

EDITORIAL

Nici n-a început bine campania electorală și deja ne este silă de ceea ce vedem și auzim, deși știam ce ne așteaptă. Cum deja...

EPIGRAMA ZILEI

Ai putea opri exodul Sau al nației sevraj Azi, când, hoții și norodul Trăiesc în concubinaj? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...