spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocalȘofer din Botoșani, amenințat într-o benzinărie cu un pistol. Care a fost...

Șofer din Botoșani, amenințat într-o benzinărie cu un pistol. Care a fost cauza

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că în zona unei stații de carburant se afla un tânăr, care are asupra sa un pistol.

Apelul a fost efectuat de către un conducător auto, care a fost oprit de tânărul respectiv pentru a-l transporta către municipiul Suceava, iar în momentul în care șoferul a refuzat, acesta a scos un pistol. Conducătorul auto a părăsit imediat zona, solicitând intervenția polițiștilor.

Echipajul de poliție direcționat în zona respectivă a identificat, după semnalmente,  persoana la care făcea referire apelantul, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Suceava. Aceasta se afla în fața stației de carburant și a fost somată să țină mâinile la vedere și să se supună indicațiilor polițiștilor. Ulterior, a fost imobilizată, iar în urma controlului corporal asupra sa a fost identificată o armă, neletală, de agrement și un încărcător fără muniție.

Plic cu substanțe interzise

De asemenea, asupra tânărului a fost identificat un plic ce conține o substanță vegetală mărunțită, cu miros specific drogurilor, fiind întocmit dosar penal pentru deținere de droguri.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 7.500 de lei, pentru provocare de scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în drum public și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma a fost supusă confiscării. Întrucât acesta a avut un comportament agitat a fost condus la o unitate spitalicească, secția de psihiatrie, unde a rămas internat”, a transmis agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
40 %
4kmh
5 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...