spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocalConcert dedicat femeilor desfăşurat cu sala plină la Botoşani

Concert dedicat femeilor desfăşurat cu sala plină la Botoşani

Casa Sindicatelor a găzduit vineri, de 8 martie, concertul simfonic ,,Iubesc Femeia”. Sala de spectacol a instituției a fost plină de botoșăneni. 

Împreună cu artiștii filarmonicii din Botoșani, ce au fost dirijați de Ionel Tudor, pe scenă au urcat, pe rând sau împreună, cântăreți de muzică ușoară renumiți, precum Nico, Luminița Anghel, Monica Anghel, Vlad Miriță și Gabriel Dorobanțu.

Tombolă pentru doamne

Spectacolul a început cu o tombolă, cu ocazia zilei de 8 martie, unde zece femeii din sală au fost alese aleatoriu și au câștigat diferite premii.

Primul artist care a cântat pe scenă a fost Vlad Miriță, cu melodia ,,Historia de un amor”. Apoi, artistul a cântat alături de Nico melodia ,,Pe-o margine de lume”, cei doi participând cu aceasta la concursul Eurovision, în anul 2008. Pe parcursul concertului au fost cântate și interpretate mai multe melodii de dragoste cunoscute de publicul prezent, cum ar fi ,,Suflet pereche” (Nico), ,,Te-am pierdut” și ,,Je t’aime”, (Luminița Anghel), ,,Dau viața mea pentru o iubire”, (Monica Anghel), ,,Nu regret” și ,,Vorbe neadevărate”, (Gabriel Dorobanțu), ,,The Prayer”, (Monica Anghel și Vlad Miriță), „Hai vino iar in gara noastră mică”, „Serenada” și multe altele.

„Nu este prima dată când colaborez cu orchestra filarmonici <> din Botoșani, prima colaborare fiind acum două săptămâni când am avut concertul cu Direcția 5. Pot spune că am avut o colaborare foarte frumoasă, cu oameni înțelegători și foarte talentați”, a declarat dirijorul Ionel Tudor.

Public ridicat în picioare

Spectacolul s-a terminat cu interpretarea cântecului ,,Drumurile noastre”, de către toți artiștii prezenți de data aceasta împreună cu prezentartorul spectacolului, Gabriel Coveșeanu, momentul ridicând în picioare întregul public entuziasmat.

Cântărețul de muzică ușoară, Gabriel Dorobanțu a spus că publicul botoșănean a fost senzațional și receptiv, aducând, totodată, atmosfera de care avea nevoie concertul. „Mi s-a părut extraordinar că lumea a fost receptivă și că a venit la acest spectacol ce a avut loc de ziua internațională a femeii, fiind de altfel o zi în care trebuie să le felicităm pe toate doamnele și domnișoarele și să le mulțumim că există”, a spus acesta.

– Andy Ciotir, reporter în cadrul redacţiei BUZZ

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
8.2 °
81 %
0.4kmh
0 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...