spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocal13 ani de Buzz sărbătoriţi cu un concert aniversar. Când şi unde...

13 ani de Buzz sărbătoriţi cu un concert aniversar. Când şi unde va avea loc spectacolul

Redacţia Buzz, formată din copii şi adolescenţi, împlineşte în acest an 13 ani de activitate. Pentru a marca acest eveniment important, pe 17 martie, începând cu ora 19.00, la Grand Irish Pub, va avea loc „Weekend Buzz”.

Micii jurnaliști ai orașului au pregătit un concert deosebit cu muzicianul Laurențiu Cazan, în deschiderea căruia vor cânta tinerele talente Maria Aionesei și Luca Lazăr. Intrarea la spectacol este liberă.

Concertele pe care micii reporteri ai redacției Buzz le organizează cu prilejul aniversării sunt, în particular, un cadou celor care se bucură de fiecare dată de realizările lor de pe canalul Youtube Televiziunea adolescenților, pe siteul Telebuzz.ro sau în ziarul Buzz, publicație lunară tipărită. Totodată, manifestările reprezintă încă o lecție pe care o învață la școala altfel Buzz, aceea de a organiza și de a promova un eveniment.

 

Concertul susținut de muzicianul Laurențiu Cazan va fi precedat de filmarea unei emisiuni „Remix” (TVR Cultural, realizată de jurnalistul Doru Ionescu și editorul video Bogdan Sterpu). Ca și în ultimii doi ani, ediția va fi realizată de tinerii jurnaliști, care se vor documenta, vor adresa întrebări, vor filma și edita.

Seria de manifestări aniversare a început în 2018, când copiii și tinerii redacției Buzz l-au avut invitat pe jurnalistul Dragoș Pătraru, a continuat chiar și în pandemie cu activități și invitați prezenți on-line, iar în 2022 – 2023, cu două concerte rock (Ovidiu Anton, respectiv Dora Gaitanovici și trupa ei).

Cine este Laurenţiu Cazan

Laurențiu Cazan este un muzician complet, cu o activitate spectaculoasă. Multiinstrumentist, compozitor, textier, solist vocal și orchestrator, artistul a cântat de-a lungul timpului alături de formații și interpreți din ce în ce mai mari, precum: Omicron (1973-1978),Nona (1978 – 1979), Mihaela Runceanu, Cromatic (1985 – 1986) și Sfinx (1986 -1990). În 1993, a fost la un pas de a reprezenta România la concursul „Eurovision”, obținând locul al doilea cu piesa „Say Something”, melodie care însă a rămas și astăzi una dintre cele mai îndrăgite dinmuzica românească. De-a lungul timpului, a fost premiat la concursul „Cerbul de aur” (de mai multe ori), la selecțiile naționale „Eurovision” s-a situat pe poziții înalte cu cântecele sale. Nu puține sunt melodiile lui preluate până în prezent de tinerii participanți la concursurile de muzică românească de la noi.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.7 ° C
23.8 °
22.7 °
33 %
3.1kmh
92 %
joi
23 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...