spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocalCei dragi se pregătesc să îşi ia rămas bun de la asistentul...

Cei dragi se pregătesc să îşi ia rămas bun de la asistentul Valentin Mihalache. Colegii săi sunt marcaţi de tragedie

Asistentul Valentin Mihalache, care şi-a pierdut viaţa în noaptea de luni spre marţi, va fi condus, duminică, pe ultimul drum. 

Trupul neînsufleţit al acestuia va fi depus, miercuri, la Capela Bisericii din Cătămărăşti Deal pentru ca cei care l-au cunoscut şi apreciat să îşi poată lua rămas bun de la el.

În vârstă de doar 47 de ani, asistentul Valentin Mihalache se lupta cu o afecțiune gravă de mai mult timp.

În urmă cu o săptămână acesta a fost internat în spital, unde din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru cel care pe parcursul carierei a stat la căpătâiul bolnavilor. Valentin Mihalache a fost unul dintre cel mai cunoscuți și apreciați asistenți din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU-SMURD). Acesta a tratat mii de pacienți și a fost și un adevărat ghid pentru zeci de colegi care acum practică meseria.

Colegi marcaţi de tragedie

Trecerea sa în nefiinţă a îndoliat întregul sistem medical botoşănean, iar colegii săi sunt marcaţi de această tragedie. Aceştia au amenajat un mic altar, cu o fotografie şi lumânări, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe, acolo unde Valentin Mihalache s-a dedicat pentru îngrijirea bolnavilor.

“Serviciul UPU-SMURD este mai sărac … fără un om de nădejde, fără un coleg desăvârșit, fără un prieten…a rămas cu un gol imens, care din păcate niciodată nu va putea fi umplut. Cred că Bunul Dumnezeu are nevoie și de oameni buni alături și pentru asta ești tu acolo. Valentin Mihalache OM din familia UPU-SMURD Botoșani”, a spus medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoșani.

De asemenea, pe reţelele de socializare au apărut sute de mesaje de condoleanţe pentru familia îndoliată.

„Off,ce nedreaptă este viața. Dumnezeu să te ierte,Valentin, ai fost un om de mare caracter cu un suflet mare”, „Un om cu o inima mare si un profesionist desavarsit….Dumnezeu sa-l ierte!”, „O doamne …nu pot sa cred. Dumnezeu sa te odihnească Valentin !!! Putere familiei sa poată trece peste o asa durere!!!”, „Condoleante familiei, serviciul UPU BT, DRUM LIN SPRE IMPARATIA LUI D-ZEU-LUMINA VESNICA, NU TE VOM UITA, AI FOST OM INTRE OAMENI!”, „Sincere condoleanțe familiei! Un adevărat profesionist din Serviciul de Urgență… Nu te voi uita, Vali!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Dumnezeu să îl odihnească!

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
24.4 ° C
24.6 °
24.4 °
49 %
6.9kmh
100 %
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...