joi, mai 16, 2024
AcasăLocalTragedie în miez de noapte. Bărbat găsit carbonizat la câțiva kilometri de...

Tragedie în miez de noapte. Bărbat găsit carbonizat la câțiva kilometri de oraș. Criminaliștii au ajuns la fața locului (VIDEO)

Tragedie într-o localitate din apropiere de Botoșani. Un bărbat a fost găsit carbonizat în propria casă în cursul nopții de miercuri spre joi. 

O tragedie a lovit comunitatea din localitatea Cervicești. Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit carbonizat în propria sa locuință. Vecinii au dat alarma aproape de miezul noptii, alertați de flăcările care au cuprins casa bărbatului și care erau vizibile din stradă.

La fața locului au sosit imediat echipaje de pompieri, ambulanță și poliție, dar din nefericire pentru proprietarul casei nu s-a mai putut face nimic. ”Am fost solicitați să intervenim la un incendiu de locuință, în localitatea Cervicești. Ne-am deplasat cu două echipaje de stingere cu apă și spumă. La sosirea la locul intervenției am găsit incendiul generalizat. A fost găsită la interior o persoană carbonizată, ce nu putea fi identificată. În cel mai scurt timp, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele in care a fost găsit“, a precizat plutonierul adjutant șef Ciprian Marius Ciocodeică, din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani.

Bărbatul a fost găsit carbonizat în camera în care dormea. Intervenția cadrelor medicale ajunse la fața locului nu s-a mai impus, cadavrul neputând fi nici măcar identificat din cauza arsurilor suferite.

Vecinii și prietenii bărbatului sunt șocați, mai ales din cauză că nu au putut face mai mult pentru a-l salva. Cauza probabilă a incendiului ar fi un jar căzut din sistemul de încălzire.

La fața locului au ajuns și politiștii criminaliști, care au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
14.4 ° C
14.4 °
13.6 °
55 %
0.9kmh
0 %
joi
17 °
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...