spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocalRazie de amploare organizată de polițiști. S-a lăsat cu amenzi uriașe

Razie de amploare organizată de polițiști. S-a lăsat cu amenzi uriașe

Polițiștii de ordine publică, cu sprijinul celor de la acțiuni speciale și jandarmi au organizat o razie în municipiul Botoșani pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în segmentul stradal.

Astfel, peste 80 de forțe de ordine au acționat atât pe arterele rutiere, pentru impunerea unui climat de siguranță, cât și în zona localurilor publice și cele în care se formează aglomerări de persoane pentru menținerea ordinii și liniștii publice. În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 334 de persoane, iar 108 dintre acestea au fost sancționate contravențional pentru abateri la regimul rutier și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

De asemenea, au fost reținute 5 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare .

Tânără depistată sub influența alcoolului

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe DJ 291, în comuna Șendriceni, un autoturism condus de o tânără, de 20 de ani, din comuna Hilișeu Horia. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0, 96 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, tânără a fost condusă la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Material lemnos confiscat

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, o autoutilitară condusă de un tânăr, din județul Suceava care transporta material lemnos. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente de transport, motiv pentru care cantitatea de 2,8 metri cubi de material lemnos a fost confiscată. Mai mult decât atât, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Lemne confiscate și la Darabani. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat, de 42 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de peste 4 metri cubi de material lemnos pe care o transporta.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
14.3 ° C
17.6 °
13.9 °
52 %
2.8kmh
0 %
lun
13 °
mar
20 °
mie
20 °
joi
21 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...