spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocalApel la solidaritate. Pictorul Daniel Relenschi cere ajutor pentru înmormântarea fratelui său

Apel la solidaritate. Pictorul Daniel Relenschi cere ajutor pentru înmormântarea fratelui său

Pictorul botoșănean Daniel Relenschi, primul pictor 3D din România, cere ajutorul semenilor pentru a-și putea înmormânta fratele.

Ieri, Daniel Relenschi a anunțat pe rețelele de socializare că fratele acestuia, Cătălin Relenschi, a trecut la cele veșnice la numai 40 de ani.

„O să vă povestesc puțin despre Cătălin. Avea un suflet mare și tot timpul a fost dezamăgit de oameni pentru că avea așteptări mari care i-au fost înșelate și suferea mult din cauza asta. Căuta dreptatea și adevărul, era neobosit în căutările lui, voia să fie acceptat și iubit, apreciat pentru ce face, dar trăia constant cu ideea că nu se întâmplă asta. Viața pentru el era o luptă continuă, trăia totul la maxim și foarte intens…Era foarte creativ, genial și asta o spun creațiile lui, un bun om de marketing chiar dacă nu a studiat asta și se vede în aportul adus promovării mele în diverse medii, talentat, empatic, devotat. Pasionat de istorie, geografie, mașini și, în special, de camioane, iubea animalele, Natura în general, marea”, a scris Daniel Relenschi.

„Ne-a luat pe nepregătite”

Astăzi, Daniel a revenit cu un apel către comunitatea cu inimă mare. Familia acestuia are nevoie de sprijin  financiar pentru a depăși această perioadă dificilă.

„Din păcate ne-a luat pe nepregătite, eu nu am reușit să fac economii pentru că am tot investit în artă, în mine, în mutarea mea la București și în atelierul din Botoșani, pe care l-am ținut deschis în speranța că va fi de folos mamei si lui Cătălin, și a fost. Doi clienți, chiar acum doua zile, au renunțat la comenzi, alți doi, care voiau să cumpere, nu au mai cumpărat și când le-am cerut sprijinul nu au răspuns la rugămintea mea și este de-a dreptul șocant, mai ales într-un astfel de moment… Mama, de asemenea, nu era pregătită pentru așa ceva și am făcut un calcul, iar costurile sunt cu mult peste acel ajutor dat de stat pentru înmormântare care oricum nu vine imediat”, a precizat Daniel Relenschi.

Acesta a adăugat „că apelez la dumneavoastră, orice ajutor, oricât de mic, ar fi un sprijin real. Vă voi lăsa un cod IBAN pentru cont în lei, datele, dar și numărul meu de telefon care este conectat cu Revolut. Vă mulțumesc, vă mulțumim anticipat”.

Telefon: 0731813500

IBAN: RO88BREL0005522213120100
Daniel Andrei Relenschi
Libra Bank

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14 ° C
14.6 °
13.8 °
54 %
2.2kmh
85 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...