spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocalAmenzi și roți blocate pentru șoferii indisciplinați din Botoșani

Amenzi și roți blocate pentru șoferii indisciplinați din Botoșani

Polițiștii locali au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea șoferilor care și-au parcat mașinile în alte locuri decât cele special amenajate sau a celor care nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere.

Miercuri, 24 aprilie, polițiștii locali au efectuat mai multe acțiuni pentru a asigura disciplina în trafic. Ca urmare, aceștia au dispus blocarea roților unui număr de 19 mașini parcate neregulamentar pe strada Armeană, Pacea, Tudor Vladimirescu, Calea Națională și George Enescu. Totodată, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale cu amendă în cuantum total de 3.500 lei.

Unii botoșăneni nu respectă semnificația indicatoarelor

În aceeași zi, polițiștii locali au mai aplicat 12 amenzi șoferilor care nu respectă semnificația indicatorului rutier „Sens Unic” de pe strada I.C. Brătianu. Cuantumul total al amenzilor a fost de 1.200 de lei.

„În intervalul orar 08.00 – 14.00, s-a intervenit punctual pe str. I.C. Brătianu, pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă semnificația indicatorului rutier “Sens Unic”, fiind aplicat un număr de 12 sancțiuni contravenționale în cuantum de 1.200 lei potrivit prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

În acest context, polițiștii locali îndeamnă botoșănenii la respectarea legii. „Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Poliției locale”.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.7 ° C
22.7 °
21.6 °
35 %
2.4kmh
58 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...