luni, mai 20, 2024
AcasăLocalLiberalii botoșăneni s-au prezentat la startul campaniei electorale (video)

Liberalii botoșăneni s-au prezentat la startul campaniei electorale (video)

Astăzi s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie, respectiv pentru cele locale și europarlamentare. Liderii politici de la Botoșani au lipit primele afișe, marcând astfel debutul maratonului electoral.

De la primele ore ale dimineții, liberalii botoșăneni, conduși de Valeriu Iftime, candidatul pentru Consiliul Județean, și Cătălin Flutur, candidatul pentru Primărie, au început să lipească primele afișele electorale pe panourile special amenajate din Parcul Junior.

„Știu sigur că am o echipă foarte bună”

Valeriu Iftime a subliniat că afișarea primelor materiale electorale în Parcul Junior este un gest simbolic, marcând începutul oficial al campaniei electorale. Acesta susține că are încredere deplină în echipa liberală și mizează pe implementarea ideilor pe care le-a tot expus și care vizează, în special, dezvoltarea județului.

„Este doar un gest simbol să lipim primele afișe electorale. De azi noapte, de la ora 00:00, mă gândesc cum o să lipesc primul afiș. Știu sigur că am o echipă foarte bună, sunt foarte convins că în startul acesta sunt niște idei liberale care țin de dezvoltarea județului și cred cu desăvârșire că tot ce am spus până acum chiar trebuie implementat și nu e nimic demagogic, nu e nimic pus la întâmplare”, a declarat Valeriu Iftime.

„Va fi un nou început pentru Botoșani, o șansă pentru dezvoltare”

În continuare, Flutur, și-a exprimat dorința și angajamentul său pentru o schimbare pozitivă în Botoșani, evidențiind, totodată, necesitatea unui nou început și a unei oportunități de dezvoltare pentru oraș. Acesta a subliniat că vrea să revitalizeze Botoșaniul, care a trecut printr-o perioadă de stagnare după anul 2012.

„Noi suntem pregătiți pentru un nou început și va fi un nou început pentru Botoșani, o șansă pentru dezvoltare, pentru că am început și suntem alături de niște echipe foarte bune de consilieri. Ei sunt forța noastră, pe ei mizăm, pe tinerețea lor, pe experiența lor în diverse domenii unde activează. Vreau să fac Botoșaniul mai puternic pentru că eram, la un moment dat, foarte puternici, când s-a terminat anul 2012 am stagnat. Iar Botoșaniul trebuie să aibă o șansă la dezvoltare, împreună cu domnul președinte știm ce să facem pentru asta. Vom face o campanie și tot ceea ce spunem noi bazată pe realitate și pe ideile noastre. În programul nostru vom avea idei pentru dezvoltarea Botoșaniului”, a precizat Cătălin Flutur.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.1 ° C
22.6 °
21 °
49 %
5.2kmh
57 %
lun
21 °
mar
23 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar te poți certa cu polițistul că mașina ta nu e parcată pe trecerea de pietoni.

EDITORIAL

Dacă în primii zece ani de după Revoluție presa a fost unul dintre principalele motoare ale profundelor schimbări sociale din România, de la o...

EPIGRAMA ZILEI

La Eforie, pe nisip, O tânără umbla în slip Și zău, intrat-am la idei, Văzând că ... nu-i al ei!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...