luni, mai 20, 2024
AcasăLocalProgramul pentru a doua seară de concerte de la Cornișa

Programul pentru a doua seară de concerte de la Cornișa

Astăzi, 10 mai, este a doua seară de evenimente dedicate Zilelor Municipiului Botoșani, iar distracția va continua în Parcul de Agrement Cornișa încă două zile.

Diversitatea celor care vor urca pe scenă este trecută și în această seară ca punct de ordine. Petrecerea va începe de la ora 19:00 cu SAB DJ. De la ora 20:00 își va face apariția The Urs și de la 21:00 Rico Sanchez & Gipsy Kings Party, iar DJ Aya va încheia seara.

Atmosferă incendiară la debutul Zilelor Municipiului Botoșani

Aseară, mii de botoșăneni au luat parte la debutul spectacolelor pregătite de organizatori pentru Zilele Municipiului Botoșani. Aceștia s-au adunat înainte de ora deschiderii oficiale în faţa scenei sau analizau oferta comercianţilor în zona de street food ori cea cu obiective de distracţie.

Startul petrecerii s-a dat la ora 18:00, iar atmosfera a fost întreținută de DJ Radu. În jurul orei 20:00, cu o mică întârziere, pe scenă, și-a făcut apariția Andia, iar apoi Carla’s Dreams a fost în atenția botoșănenilor.

„Am venit special pentru Andia și Carla’s chiar dacă am lucrat toată ziua și resimt oboseala. Cei doi sunt preferații mei din tot programul festivalului”, a spus o botoșăneancă.

Preţuri ridicate în zona de street food

Ca şi la celelalte ediţii ale evenimentului, preţurile în zona de street-food erau destul de piperate. Astfel, porţia de cartofi pai costă 8 lei/100 gr, un burger costa între 36 și 40 de lei, frigăruile între 12 și 15 lei/100 gr, cârnăciorii între 8 şi 10 lei /100 gr, micii 5-6 lei bucata, crveți nedecorticați 40 de lei/ 250 gr, scoicile în vine 40 de lei/ 350 gr, midiile pane 35 de lei/250 gr, tentaculele de calamar 300 g/50 de lei, colacul secuiesc 30 de lei, porumbul fiert 10 lei bucata, gogoșile între 15 și 30 de lei, iar un pahar de bere costa între 10 și 15 lei.

Distracția va continua încă două zile

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:30, Sab DJ și DJ Aya vor întreține atmosfera până la 21:00, când va concerta Ștefan Bănică Junior.

Duminică, 12 mai, la ultima seară de concerte vor fi prezenți artiști locali. De la 21:15 este așteptat la Botoșani The Motans. Închiderea oficială pentru Zilele Municipiului Botoșani, care va avea loc tot duminică, în jurul orei 22:00, se va face cu foc de artificii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.1 ° C
22.6 °
21 °
49 %
5.2kmh
57 %
lun
21 °
mar
23 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar te poți certa cu polițistul că mașina ta nu e parcată pe trecerea de pietoni.

EDITORIAL

Dacă în primii zece ani de după Revoluție presa a fost unul dintre principalele motoare ale profundelor schimbări sociale din România, de la o...

EPIGRAMA ZILEI

La Eforie, pe nisip, O tânără umbla în slip Și zău, intrat-am la idei, Văzând că ... nu-i al ei!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...