sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocalSute de participanți la Bursa locurilor de muncă (video)

Sute de participanți la Bursa locurilor de muncă (video)

Sute de persoane au participat, astăzi, la Bursa locurilor de muncă. Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani și are ca scop creșterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În comparație cu anii precedenți, când oficialitățile luau cu asalt acest eveniment, astăzi, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, alături de sute de botoșăneni care sunt în căutarea unui loc de muncă, de zeci de agenți economici și de reprezentanții AJOFM, au fost doar doi liberali, Sorin Cornilă, prefect al județului Botoșani și Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al ISJ Botoșani.

„O activitatea foarte importantă pentru piața muncii din județul Botoșani. Vreau să vă felicit pentru organizare, pentru această inițiativă binevenită pentru cei care își caută un loc de muncă, pentru cei care fac un pas în cariera lor profesională. Se vede din prezența pe care o avem astăzi că este un succes. Vă doresc să vă găsiți acele locuri de muncă pentru care ați venit aici”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.

„Statul care să vă permită un trai decent”

La bursa locurilor de muncă au fost prezenți au participat la acest eveniment un număr total de 40 agenți economici care au pus la dispoziție aproximativ 471 locuri de muncă vacante.

„Mulțumim agenților economici, angajatorii participanți. Îi sprijinim în activitatea desfășurată și îi sprijinim în a-și asigura resursa de muncă necesară. Mulțumim, dragi persoane participante, persoane în căutarea unui loc de muncă. Sperăm că la finalul acestei acțiuni să aveți un statut schimbat pe Piața muncii, cel de salariat. Statul care să vă permită un trai decent, un trai mai bun”, a transmis Anca Apăvăloaie, directorul AJOFM Botoșani.

De la Bursa locurilor de muncă nu au lipsit nici reprezentanții Structurilor Ministerului Afacerilor de Interne. Astfel, au prezentat oferta educațională și de angajare reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani, ai Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani, ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani și ai Centrului Militar Județean Botoșani.

Din numărul total de 665 participanţi, 500 au fost persoane în căutarea unui loc de
muncă, 120 tineri viitori absolvenţi din clasele terminale şi 45 tineri instituţionalizaţi în
centrele de plasament. În urma evenimentului, 135 au fost selectate pentru a participa la interviuri în perioada următoare și 74 au fost selectate în vederea angajării.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
29.5 ° C
30.5 °
29.4 °
28 %
3.3kmh
47 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...