joi, iulie 18, 2024
AcasăLocalVernisaj inedit la Galeriile de Artă (video)

Vernisaj inedit la Galeriile de Artă (video)

Galeriile de artă ,,Ștefan Luchian” din Botoșani au găzduit sâmbătă, 11 mai, vernisajul expoziției ,,Inteligența Materiei”.  Au fost expuse pe simeze lucrările de artă a unui cuplu de artiști plastici.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Originari din Dorohoi, Cerasela și Ciprian Ailoaie lucrează împreună în domeniul artei încă din anul 2011 și realizează picturi, sculpturi și lucrări de grafică, utilizând tehnici variate. Arta este una vizionară și aduce o conexiune în lucrări între univers, om, natură și toate elementele care alcătuiesc viața.

Cei doi au participat la expoziții colective și personale din România, mai exact în Harghita, Dorohoi, Botoșani, Iași și Sibiu, dar și în țări străine, cum ar fi Regatul Unit și Ungaria. Totodată, o parte din creațiile semnate de  artiști sunt în colecții private din țară și din afara granițelor.

Persoanele care au participat la vernisaj au putut vedea și admira diverse lucrări realizate în tehnică mixtă, acrilic pe pânză și multe altele.

,,Noi simțim mereu nevoia de a crea, indiferent de munca pe care am avut-o, iar arta a rămas mereu în suflet. Am ales mereu să transpunem în lucrări doar energie pozitivă deoarece în calitate de pictori am simțit responsabilitatea de a face o lume mai frumoasă”, a spus Cerasela Ailoaie.

Pentru persoanele interesate, expoziția ,,,Inteligența Materiei” va putea fi vizitată până pe data de 31 mai, la fel ca și expoziția ,,RO” care poate fi văzută în sala cea mare de expoziții ale galeriilor de artă.

– Andy Ciotir, reporter în cadrul redacţiei BUZZ

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...