miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalScandal pe străzile din Botoșani. Patru tineri reținuți pentru violențe și tulburarea...

Scandal pe străzile din Botoșani. Patru tineri reținuți pentru violențe și tulburarea ordinii publice

Patru tineri, cu vârste între 21 și 38 de ani, au fost reținuți de polițiștii din Botoșani pentru 24 de ore, fiind acuzați de violență și tulburarea ordinii publice. Măsurile au fost dispuse după ce imagini șocante, în care un grup de persoane lovea un tânăr pe o stradă din municipiu, au apărut în spațiul public.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Polițiștii i-au identificat rapid pe agresori și au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri, cei patru suspecți l-au atacat pe un tânăr de 21 de ani, provocându-i răni fizice. În urma verificărilor, presupușii agresori au fost reținuți și duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

Astăzi, cei patru tineri vor fi prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...