miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalDroguri descoperite în mașina unui tânăr din Botoșani

Droguri descoperite în mașina unui tânăr din Botoșani

Din ce în ce mai mulți tineri sunt surprinși cu droguri. Vineri, un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Botoșani a oprit pentru un contro de rutină un autoturism care circula pe strada Primăverii. La volan se afla un tânăr de 21 de ani din comuna Coșula, iar în timpul verificărilor polițiștii au descoperit în mașina acestuia două grindere cu urme de substanță vegetală, care părea a fi canabis, și o substanță albă, sub formă de praf.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru a stabili dacă tânărul este implicat în deținerea de droguri, urmând ca, în funcție de rezultatele investigației, să fie luate măsurile legale necesare.

Incidentul vine la puțin timp după ce un alt tânăr de 28 de ani, angajat al AJPIS, a fost arestat după a fost prins cu droguri. Într-un alt caz înregistrat pe 28 februarie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, împreună cu polițiștii rutieri, au depistat în trafic, pe strada Sucevei, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din județul Iași. În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului, într-o geantă de voiaj, au fost descoperite 10 kilograme de substanță vegetală, mărunțită, asemănătoare canabisului, ambalată în folie de plastic.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...