miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalPremii remarcabile pentru tinerii actori botoșăneni de la „Atelierul de Teatru”

Premii remarcabile pentru tinerii actori botoșăneni de la „Atelierul de Teatru”

În perioada 13-15 iunie 2024, elevii trupei „Atelierul de Teatru”, coordonați de actrița Lenuș Moraru Rîșca, au patricipat cu piesa „Avioane de hârtie” după Elise Wilk, la Festivalul Național de Teatru „Teatru-Fest”, organizat de Palatul Copiilor Cluj.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Competiția urmărește promovarea valorilor naționale și a adolescenților talentați, sub forma unei competiții teatrale creative, educative, distractive, prin dezvoltarea capacității de a înțelege un text dramatic pentru a interpreta un moment teatral individual sau în grup, cât și stimularea creativității și dezvoltarea capacității de exprimare artistică.

Rezultatele obținute de tinerii actori botoșăneni au fost pe măsura talentului și muncii lor:

  • Premiul pentru cel mai bun spectacol: piesa „Avioane de hârtie”;
  • Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal: Asiminicesei Andrei;
  • Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar: Florea Luca.

„Activitățile extracurriculare, precum teatrul pentru elevi, joacă un rol esențial în dezvoltarea tinerilor, pentru că îmbunătățesc abilitățile de comunicare, încurajează creativitatea și oferă oportunități pentru lucrul în echipă și dezvoltarea încrederii în sine. Prin implicarea în teatru, elevii pot explora noi perspective, își pot exprima emoțiile și pot învăța să aprecieze diversitatea culturală și artistică. Felicitări, copii talentați! Succes în tot ce faceți! Mulțumiri tuturor celor care au sprijinit acești copii minunați!”, a declarat Bogdan Gheorghe Suruciuc, inspector școlar general al ISJ Botoșani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...