miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocalȘoferiță rănită într-un accident cu un șofer începător (VIDEO)

Șoferiță rănită într-un accident cu un șofer începător (VIDEO)

O femeie a ajuns la Urgenţe după ce a fost victima unui accident rutier. Accidentul a avut loc duminică după-amiază la intersecţia străzilor Calea Naţională cu Victoriei.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În vârstă de 53 de ani, aceasta se afla la volanul unui Volkswagen Golf şi ieşea din parcarea din zona Bibliotecii Judeţene pentru a intra pe Calea Naţională. Femeia a intrat pe jumătate, dar a fot violent izbită de un Polo condus de un tânăr de 18 ani, care venea dinspre Mall. Impactul a fost unul violent, autoturimul condus de femeie fiind rotit la aproape 90 de grade.

În urma accidentului şoferiţa a fot rănită, fiind nevoie de un echipaj medical de la Ambulanţă pentru a o prelua şi transporta la Urgenţe.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au dechis o anchetă pentru a stabili cu eaxctitate cauzele producerii accidentului. Potrivit unor martori de la faţa locului, tânărul care circula pe drumul cu prioritate avea o viteză foarte mare. Cei doi şoferi au fot testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.1 °
24.3 °
60 %
4.8kmh
100 %
mie
25 °
joi
34 °
vin
32 °
sâm
31 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...