duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalRăzbunare cu foc în toiul nopții. Incendiu devastator într-o localitate din județ

Răzbunare cu foc în toiul nopții. Incendiu devastator într-o localitate din județ

Aproximativ 30 de baloți de furaje au fost mistuiți de flăcări într-un incendiu devastator izbucnit noaptea trecută în satul Drislea. Alarma s-a dat puțin după miezul nopții, iar pompierii s-au mobilizat rapid pentru a stinge focul care amenința gospodăriile din apropiere.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

La fața locului au intervenit echipele de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Detașamentului Botoșani, folosind trei autospeciale de stingere cu apă. De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Trușești a contribuit cu un buldoexcavator, pentru a facilita accesul și a ajuta la stingerea incendiului.

Pompierii au acționat rapid și au reușit să împiedice extinderea flăcărilor la clădirile din gospodărie. Intervenția a fost însă una de lungă durată, având în vedere cantitatea mare de furaje care ardea și necesitatea de a verifica fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Operațiunea a durat mai bine de trei ore.

Pagubele sunt semnificative – 15 tone de furaje, 200 de kilograme de lemne de foc și peretele unei magazii au fost distruse de foc. Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind o acțiune intenționată, ceea ce sugerează un posibil act de răzbunare.

Cazul a intrat în atenția Poliției, care a demarat o anchetă pentru a identifica persoanele responsabile și pentru a stabili motivele din spatele acestui gest.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
22.9 ° C
23.3 °
21.6 °
62 %
0.9kmh
100 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
33 °
mie
31 °
joi
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...