joi, iulie 25, 2024
AcasăLocalDescoperire șocantă într-un bloc din marginea orașului. Pompierii chemați de urgență cu...

Descoperire șocantă într-un bloc din marginea orașului. Pompierii chemați de urgență cu scara în toiul nopții (VIDEO)

Locatarii unui bloc din marginea orașului au avut parte de o descoperire șocantă în noaptea de vineri spre sâmbătă. 

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Unul dintre ocupanții unei garsoniere situate într-un bloc de pe strada Cornișa a fost găsit fără suflare în propria locuință. Alertați de faptul că nu își mai văzuseră vecinul de câteva zile, oamenii au încercat să îl contacteze. Cum nu au reușit sub nicio formă acest lucru, vecinii au apelat serviciul 112 și au cerut ajutorul echipelor de intervenție. La fața locului au ajuns echipaje de la Ambulanță, Pompieri, dar și Poliție.

În vârstă de 68 de ani, bărbatul locuia singur într-una dintre garsonierele situate la etajul al treilea al imobilului. Pompierii nu puteau sparge ușa de la intrare. Astfel, aceștia au decis, împreună cu polițiștii situați la fața locului, să intre pe geamul locuinței. Astfel, la fața locului a fost adusă și platforma de lucru la înălțime a ISU, cu ajutorul căreia un polițist a urcat până la etajul trei și a intrat în locuință. I s-a înfățișat o imagine șocantă, dar a deschis apoi ușa cadrelor medicale și polițiștilor aflați pe holul blocului. “Din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-a constatat decesul, care a survenit cu mai multe ore înainte de a fi găsit”, a precizat un reprezentant al SJA Botoșani.

Ulterior oamenii legii au preluat ancheta, urmând să stabilească exact cauzele decesului. Aceștia au declanșat o anchetă și în nordul județului, după o descoperire șocantă într-o pădure din Pomârla. Potrivit vecinilor, bărbatul fusese abandonat de copii de mai mult timp și era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.1 ° C
20.6 °
18.9 °
87 %
2.4kmh
100 %
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...