joi, iulie 25, 2024
AcasăLocalACS USV Iași a promovat în Liga a III-a

ACS USV Iași a promovat în Liga a III-a

USV Iași a doua universitate cu echipă într-o ligă națională

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Performanță remarcabilă a echipei de fotbal de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) care a promovat în al treilea eșalon, câștigând barajul cu Prosport Vârfu Câmpului din Botoșani.

ACS USV Iași, formația de fotbal a clubului sportiv al Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a promovat duminică în Liga a III-a. După ce în urmă cu o săptămână a câștigat în deplasare cu 2-1, formația USV Iași, pregătită de antrenorul-jucător Eduard Sandu, a câștigat cu 2-0 (0-0) duminică, 23 iunie, în manșa-retur, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, în fața echipei ACS Prosport Vârfu Câmpului (Botoșani).

ACS USV Iași (antrenor-jucător Eduard Sandu) a evoluat în următoarea componență: Cotea (căpitan) – S. Matei (Cucoș), Ad. Ilie, Tăcuțanu – Onofrei, Șova (Danciu), Izmană, Șerban – Furtună (Plop), Marin, Sandu (Turcu). Rezerve neutilizate au fost Anton – Cuibuș, Tânăru și Safta.

ACS USV Iași readuce Iașul în Liga a III-a după paisprezece ani de absență, ultima echipă care a evoluat în al treilea eșalon fiind Politehnica Iași 2. ACS USV va fi a doua formație a județului Iași în Liga a III-a, alături de Știința Miroslava.

De asemenea, este a doua Universitate care va avea echipă într-o ligă națională, după Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„Munca și implicarea tinerilor noștri dau roade, iar promovarea în liga a III-a este cea mai frumoasă performanță de până acum. Universitatea este pentru prima dată reprezentată într-o ligă națională, ceea ce ne motivează și mai mult”, a precizat prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale și președintele ACS USV Iași.

Departamentul de Promovare – Comunicare

USV Iași, 25.06.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...