miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalTragedie într-o familie din județ. Bebeluș mort în brațele părinților

Tragedie într-o familie din județ. Bebeluș mort în brațele părinților

Tragedie într-o familie tânără din judeţ. Părinţii unui bebeluş de doar o lună jumătate sunt nevoiţi să îşi ducă micuţul pe ultimul drum. 

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Nenorocirea a avut loc în localitatea Todireni. Alerta la 112 a venit de la mama micuţului, un băieţel de doar o lună jumătate. Femeia i-a dat să mănânce la ora trei, după care s-au culcat cu toţii. La opt dimineaţa, când s-a trezit, a realizat că micuţul nu mai respira. A cerut disperată ajutorul cadrelor medicale. „Având în vedere natura urgenţei, a fost direcţionat cel mai dotat echipaj, cel cu medic SMURD”, a precizat medicul primar Cristian Simionescu, coordonator în cadrul dispeceratului SJA-SMURD.

Echipajul medical a ajuns în scurt timp la locuința familiei. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. “Echipajul nostru a ajuns la fața locului și, din păcate, colegii au fost nevoiți să constate decesul. Pe trup apăruseră deja lividităţi, semn că decesul a avut loc cu câteva ore înainte. Cazul a fost preluat de poliţie”, a precizat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Tinerii părinţi mai au trei copii mici, iar acum trebuie să treacă prin drama de a-şi îngropa propriul bebeluş.

Polițiștii au fost anunțați despre tragedie, care urmează să stabileasca cu exactitate cauzele decesului.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...