miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocalSperanțe pentru Iulia. Tânăra rănită în accidentul de ATV a fost preluată...

Speranțe pentru Iulia. Tânăra rănită în accidentul de ATV a fost preluată de elicopterul SMURD (VIDEO)

Elicopterul SMURD a aterizat în urmă cu scurt timp la Botoşani pentru a o prelua pe Iulia, tânăra de 21 de ani rănită grav în urma unui accident accident cumplit de ATV.  Aceasta va fi transportată într-un centru universitar.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Fata se zbate între viaţă şi moarte, iar astăzi rudele au făcut un apel public pentru donare de sânge. Imediat după accident, Iulia a fost supusă mai multor operaţii, şi i-au fost scoase mai multe organe interne din cauza leziunilor grave suferite. Medicii chirurgi au fost nevoiţi să extirpe un rinichi, splina, şi o parte din ficat. Din acest motiv tânăra are nevoie de foarte multe transfuzii de sânge, acum fiind supusă şi unor şedinţe de dializă în secţia de terapie intensivă.

În vârstă de 21 de ani, Iulia Cantolariu a fost victima unui cumplit accident de ATV în cursul zilei de sâmbătă. Aceasta se afla în zona pădurii Agafton, împreună cu mai mulţi prieteni, alături de care îşi serba ziua de naştere. La un moment dat a dorit să facă o plimbare cu un ATV, însă a suferit un accident. Iubitul său, care se afla la ghidon, a pierdut controlul direcţiei, iar ATV-ul s-a răsturnat. Tânăra a fost prinsă şi strivită în zona abdominală sub greutatea autovehiculului.

Ulterior a fost transportată de urgenţă la spital şi dusă direct în sala de operaţii. Medicii au constatat că tânăra avea o hemoragie internă masivă şi a fost supusă unei intervenţii extrem de complexe.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
29.4 ° C
30.6 °
27.8 °
46 %
3.4kmh
60 %
mie
27 °
joi
32 °
vin
32 °
sâm
30 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...