spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTBărbat în stare critică după un incendiu

Bărbat în stare critică după un incendiu

A vrut să îşi apere agoniseala, dar este la un pas să plătească acest gest cu propria viaţă. Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Pădureni, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost la un pas de a arde de viu, cu tot cu magazia din gospodăria sa.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, când, din cauza unui scurtcircuit, magazia din spatele casei bărbatului a fost cuprinsă de flăcări.

Speriat că ar putea pierde agoniseala de atâţia ani, acesta a încercat să stingă flăcările prin propriile puteri, însă într-o clipă de neatenţie hainele de pe el s-au aprins, transformându-l pe bărbat într-o torţă. A fost stins cu ajutorul vecinilor, care au apelat între timp şi serviciul 112, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat focul imediat.

Din păcate, însă, bărbatul a suferit răni grave, acesta fiind transferat la Spitalul Dorohoi, unde medicii l-au diagnosticat cu arsuri de gradele II şi III pe aproape 35% din suprafaţa corpului, solicitând transferul acestuia într-o clinică specializată la Iaşi sau Bucureşti. „Pacientul a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare şi inferioare, spatelui şi gâtului, starea acestuia fiind foarte gravă”, a spus un medic din cadrul unităţii sanitare.

Din păcate, pe tot parcursul zilei de sâmbătă nu a fost găsit niciun loc în care acesta să poată fi transferat, singurul spital fiind cel de la Botoşani, unde bărbatul a fost transferat sâmbătă noapte şi internat imediat pe secţia de reanimare a Spitalulu Judeţean de Urgenţă. Până la închiderea ediţiei medicii botoşăneni încă încercau să obţină transferul acestuia într-un spital de specialitate.

Deja ai votat!

2 COMENTARII

  1. Din pacate, articolul contine unele informatii inexacte!

    Incendiul a izbucnit intr-o fierarie si a cuprins doar un stalp si hainele cu care barbatul era imbracat. Incercand sa-si stinga singur hainele, a suferit arsurile de la membrele superioare. Ulterior a fost ajutat de sotie ( nu de catre vecini ) si de un conducator auto aflat in trecere, care a stins si stalpul, folosind un extinctor din dotarea autovehiculului.

    Barbatul nu se zbate intre viata si moarte! Arsurile sunt grave dar ele exista la nivelul membrelor inferioare si superioare nu si la nivelul gatului si spatelui. Stiu din surse sigure, suntem rude apropiate!

Botoșani
cer senin
8.5 ° C
14.6 °
7.8 °
66 %
2kmh
5 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
8 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...