spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTCasierii deschise pentru plata facturilor

Casierii deschise pentru plata facturilor

Botoşănenii care nu au posibilitatea efectuării plăţilor online se pot prezenta la casieriile principalilor furnizori de utilităţi pentru a-şi achita datoriile. Aceştia trebuie, însă, să respecte regulile impuse prin ordonanţele militare.

Astfel, conducerea Nova Apaserv a anunţat că, în perioada 13 – 17 aprilie, vor fi deschise casieriile din Bulevard, Săvenilor, Primăverii, Dorohoi şi Darabani, în intervalul orar 9.00 – 17.00. La cele din Săveni şi Bucecea programul va fi între 8.00 şi 16.00.

„Efectuarea plăţilor este vitală pentru asigurarea activităţii operaţionale ţinând cont de  necesitatea efectuării achiziţiilor materiilor prime şi materialelor necesare. Facem menţiunea că Nova Apaserv nu va putea funcţiona fără asigurarea unui minim cash-flow, condiţie absolut necesară în această perioadă de criză”, a declarat Albert Tanasă, director general al Nova Apaserv.

Facturile emise de Modern Calor pot fi plătite la casieriile aflate în punctul de lucru din strada Vârnav numărul 9 (lângă Şcoala 7), programul fiind între 7.00 – 16.00 (de luni până joi), iar vineri între 7.00 şi 13.00. Casieriile Modern Calor din sediul Direcţiei Impozite şi Taxe şi de la Uvertura Mall sunt închise.

Totodată, cu aceste facturi, botoşănenii se pot prezenta la magazinele unde sunt puncte de plată PayPoint, pentru a face respectivele plăţi.

Facturile de la gaz şi electricitate pot fi plătite la sediul băncilor unde sunt aparate speciale destinate acestor operaţiuni, sau în centrele unde se află puncte PayPoint.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14 ° C
14.6 °
13.8 °
54 %
2.2kmh
85 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...