spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTIonuţ Bogdan Cărăuşu va candida ca independent pentru a intra în Consiliul...

Ionuţ Bogdan Cărăuşu va candida ca independent pentru a intra în Consiliul Municipal Botoşani

Ionuţ Bogdan Cărăuşu se va înscrie în cursa electorală pentru a obţine un mandat de consilier municipal. Preşedinte al Asociaţiei „Scut Botoşănean”, Ionuţ Bogdan Cărăuşu s-a implicat în ultimii cinci ani în mai multe proiecte, care au avut drept coordonate cuvintele „muncă, patriotism, credință, sacrificiu și iubire de neam”. „Cinci ani în care am reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu, care a lucrat prin oameni inimoși, să duc la bun sfârșit Proiectul <Botoșaniul susține reîntregirea României>, organizarea la Botoșani a evenimentului cu tema <Eminescu trăiește prin noi> – 4 ediții (și continuăm), organizarea concursului de pictură, modelaj și desen cu tema <Sfinții Închisorilor> – 4 ediții (și continuăm), acțiuni de curățenie în oraș, acțiuni de împădurire, lansări de carte, zeci de activități cultural-educative pentru adolescenți, zeci de tabere de lucru și educație pentru tineri”, a transmis Ionuţ Bogdan Cărăuşu.

Toate aceste proiecte au însemnat sprijinirea a zeci de familii şi sute de botoșăneni graţie eforturilor a sute de tineri voluntari implicați pe parcursul a mii de ore de voluntariat.

Botoşăneanul a arătat că ar fi putut să obţină „un post călduț” încă din 2016, după protestele legate de tragedia de la Colectiv. A refuzat atunci ofertele şi va continua să refuze orice asociere cu vreun partid politic care a fost implicat în conducerea țării după 1990.

Consider că faptele mele vorbesc pentru mine. Dar, din cauză că factorul politic m-a blocat de foarte multe ori în desfășurarea activităților pe care le planificasem am decis să candidez ca independent pentru un post de consilier la alegerile locale din acest an. Pentru că ne-am săturat cu toții de așa numita politică pe care o fac cei care ne conduc de 30 de ani încoace. Interesele individuale sau de partid nu pot constitui binele public ci doar acțiunile în interesul botoșănenilor, acțiuni ca cele pe care le-am făcut și le fac și eu, alături de sute de voluntari, de cinci ani încoace”, se arată în mesajul acestuia.

Ionuţ Bogdan Cărăuşu doreşte să devină consilier municipal „pentru a înmulți binele făcut, cu ajutorul lui Dumnezeu, în cei cinci ani de acțiuni” şi pentru că „adevărul trebuie spus, indiferent de consecințele așa-zis politice”.

Mulți candidați se simt atrași să candideze pe liste, lăsându-se lesne influențați de aparenta forță a unui partid. Eu prefer să continui pe linia pe care am pornit acum cinci ani, fără compromisuri și fără abateri de la verticalitatea pe care mi-am asumat-o. Prefer să rămân un candidat naționalist, cu adevărat independent, la aceste alegeri locale.

Sunt sigur că voi avea sprijinul tuturor celor care își doresc un consilier care nu depinde de politica de moment a vreunui partid, botoșănenii votând astfel un om pentru care faptele vorbesc”, a mai transmis Ionuţ Bogdan Cărăuşu.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8.7 ° C
12.7 °
7.8 °
70 %
2.4kmh
23 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...