sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăLocal BTConcurs internaţional de muzică organizat de Centrul de Cultură

Concurs internaţional de muzică organizat de Centrul de Cultură

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani organizează prima ediţie a Festivalului – concurs internaţional de muzică uşoară românească ,,Voci de primăvară”. Festivalul va avea loc pe 3 aprilie, începând cu ora 14:00 şi se va desfăşura online din cauza pandemiei de Covid-19.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Evenimentul are drept scop promovarea muzicii uşoare româneşti, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea de noi talente interpretative – în vederea promovării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

La concurs pot participa solişti de muzică uşoară cu vârsta curprinsă între 10-15 ani şi 16-35 ani. Concurenţii vor interpreta două melodii de muzică uşoară românească şi vor trimite înregistrările, alături de actele necesare înscrierii, până la data de 22 martie, prin e-mail, la adresa: muzica@centrulcreatieibt.ro.

Juriul va fi format din: Marius Ţeicu – preşedintele juriului (compozitor, solist vocal, instrumentist, dirijor şi profesor), Cornelia Ciobanu – managerul C.J.C.P.C.T. Botoşani (solistă de muzică populară şi profesoară de canto) şi Viorel Gavrilă (compozitor, dirijor şi profesor).

Premiile sunt unele ofertante, trofeul este în valoare de 2.500 lei, premiul I al secţiunii 10-15 ani este de 1.300 lei şi premiul I al secţiunii 16-35 ani este de 1.800 lei. Alături de aceste premii vor fi oferite şi premiile II, III şi menţiune la fiecare categorie de vârstă.

Până acum s-au înscris concurenţi din Sibiu, Braşov, Craiova, Neamţ, Republica Moldova, iar înscrierile vor continua până la data limită (22 martie).

În ziua concursului, va fi transmisă, în premieră, evoluţia artistică a concurenţilor. Va urma jurizarea şi gala laureaţilor, iar concursul propriu-zis se va încheia în aceeaşi zi. Transmisia video va putea fi vizionată pe adresa de facebook a Centrului de Creaţie Botoşani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
23.8 ° C
25.6 °
23.3 °
84 %
1kmh
66 %
sâm
38 °
Dum
39 °
lun
40 °
mar
38 °
mie
26 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

La banii ăștia, normal că nu mai dau rest  aparatele.

EDITORIAL

Anul 2024 va intra în istoria contemporană a României ca fiind reperul temporal ce a adunat în jurul lui maximum de scrutine electorale posibile...

EPIGRAMA ZILEI

De-ar ști cucul să vorbească Cine nu l-ar fi-ntrebat De prin zona femeiască: -Zi-mi, pe unde-ai mai umblat?   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...